ΙΤΑΛΙΑ

Το συγκινητικό video του Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Το συγκινητικό video του Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Ο προπονητής της Μπολόνια, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, έστειλε συγκινητικό μήνυμα σε video με αφορμή τη μάχη του με τη λευχαιμία, το οποίο έπαιξε στο πλαίσιο του φιλικού των παλαιμάχων της ιταλικής ομάδας με αυτούς της Ρεάλ.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς, ο οποίος το περασμένο καλοκαίρι αποκάλυψε δημόσια (μέσω συνέντευξης Τύπου) ότι πάσχει από λευχαιμία, ετοίμασε ένα video μέσω του οποίου έστειλε το μήνυμά του για τη "μάχη" που δίνει. Το video έπαιξε στο Stadio Dall’Ara, όπου την Τετάρτη (9/10) τέθηκαν αντιμέτωποι οι παλαίμαχοι της Μπολόνια και εκείνοι της Ρεάλ, για να εορταστούν τα 110 χρόνιας ιστορίας των "ροσομπλού".

Ο Σέρβος, ο οποίος έχοντας εξασφαλίσει άδεια από τους γιατρούς καθοδήγησε τη Μπολόνια σε τρία από τα επτά φετινά παιχνίδια στη Serie A, ανέφερε: "Συγγνώμη που δεν μπόρεσα να είμαι εκεί μαζί σας, αλλά βγήκα μόλις χθες από το νοσοκομείο και ήθελα πραγματικά να πάω στο σπίτι μου και να περάσω χρόνο με τη σύζυγό μου και τα παιδιά μου. Ελπίζω να το καταλαβαίνετε.

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους, τους οπαδούς της Μπολόνια, το κλαμπ, όλα όσα έχετε κάνει για εμένα. Παλεύω με αυτήν την ασθένεια, αλλά είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά. Θα κερδίσω αυτή τη μάχη χάρη σε όλους εσάς και την αγάπη που παίρνω από την οικογένειά μου. Θέλω να πω γεια σε όλους στη Ρεάλ, που ήρθαν για να εορταστούν τα 110 χρόνια ιστορίας της Μπολόνια.

Θέλω να χαιρετήσω συγκεκριμένα τους αδερφούς μου Κριστιάν Καρεμπέ και Κλάρενς Ζέεντορφ, σας αγαπώ παιδιά". Υπενθυμίζεται ότιο αθλητικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Κριστιάν Καρεμπέ, έστειλε νωρίτερα μύνημα στήριξης στον Μιχάιλοβιτς.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ