ΙΤΑΛΙΑ

Το πρωτοσέλιδο για Λουκάκου και Σμόλινγκ εμπεριείχε ρατσισμό!

Το πρωτοσέλιδο για Λουκάκου και Σμόλινγκ εμπεριείχε ρατσισμό!

Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα την Παρασκευή (6/12) και το απαράδεκτο πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport με ρατσιστική χροιά προκάλεσε σάλο και την άμεση αντίδραση των "τζιαλορόσι".

Η Ίντερ υποδέχεται τη Ρόμα στο Τζουζέπε Μεάτσα την Παρασκευή (6/12, 21:45) για την 15η αγωνιστική της Serie A. H Corriere dello Sport στάθηκε στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχοντας στο πρωτοσέλιδο της δύο ποδοσφαιριστές που έχουν ξεχωρίσει από κάθε ομάδα τη φετινή σεζόν, τους Λουκάκου και Κρις Σμόλινγκ.

Το λάθος σε όλο αυτό είναι πως στη φωτογραφία που απεικονίζονται οι δύο ποδοσφαιριστές έγραψε ως κεντρικό τίτλο, "Black Friday" θέλοντας να κάνει κάποιο λογοπαίγνιο λόγω της ημέρας. Την ώρα που ο ρατσισμός στην Ιταλία αποτελεί τεράστιο πρόβλημα, έρχεται μία από τις μεγαλύτερες εφημερίδες της χώρας για να δώσει τροφή σε όλο αυτό. Όπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε σάλος στα social media, με τους υπεύθυνους της εφημερίδας να προσπαθούν να τα μαζέψουν.

Η Ρόμα έδωσε άμεση απάντηση στο απαράδεκτο πρωτοσέλιδο της Corriere τονίζοντας πως κανένας άνθρωπος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί έναν τέτοιο τίτλο:

"Κανείς δεν θα μπορούσε να το σκεφτεί. Πραγματικά κανένας. Ούτε ένας άνθρωπος. Η Corriere dello Sport όμως έβαλε αυτόν τον τίτλο".

Το πρωτοσέλιδο της Corriere dello Sport:

Το πρωτοσέλιδο για Λουκάκου και Σμόλινγκ εμπεριείχε ρατσισμό!
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ