ΙΤΑΛΙΑ

Θρήνος για τον Γκατούζο, πέθανε η αδερφή του σε ηλικία 37 ετών

Milan's coach Gennaro Gattuso reacts during the match against Napoli during their Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP)
Milan's coach Gennaro Gattuso reacts during the match against Napoli during their Italian Serie A soccer match between AC Milan and Napoli, at the Giuseppe Meazza stadium in Milan, Italy, Saturday, Jan. 26, 2019. (Daniel Dal Zennaro/ANSA via AP) DANIEL DAL ZENNARO/ANSA VIA AP

Η Φραντσέσκα Γκατούζο, αδερφή του Τζενάρο Γκατούζο, μετά από τρεις μήνες στην εντατική έχασε τη μάχη με τον θάνατο σε ηλικία 37 ετών.

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια του Τζενάρο Γκατούζο. Η αδερφή του προπονητή της Νάπολι, Φραντζέσκα, απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών έπειτα από τρίμηνη μάχη που έδωσε στην εντατική.

Σύμφωνα, με τα όσα έχουν γίνει γνωστά η 37χρονη έπασχε από χρόνια ασθένεια και για τα τελευταία χρόνια είχε υποβληθεί σε πολλές εγχειρήσεις.

Από τον Φεβρουάριο είχε μπει εσπευσμένα στην εντατική και έδινε τη μάχη της για να κρατηθεί στη ζωή. Μάλιστα, ο Τζενάρο Γκατούζο είχε αποχωρήσει από το γήπεδο μετά την αναμέτρηση της Νάπολι με την Σαμπντόρια για να βρεθεί δίπλα στην αδερφή του στο νοσοκομείο του Μπούστο Αρσίτζιο.

Τελικά, το πρωί της Τρίτης (02/06) η Φραντσέσκα Γκατούζο άφησε την τελευταία της πνοή.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ