ΙΤΑΛΙΑ

Τερματοφύλακας έφτασε με την μπάλα ως την άλλη περιοχή!

Τερματοφύλακας έφτασε με την μπάλα ως την άλλη περιοχή!

Ο τερματοφύλακας της Τραπάνι, Μίρκο Πιλιατσέλι, έφτασε με την μπάλα ως την άλλη περιοχή στον αγώνα με την Φροζινόνε, προκειμένου να κερδίσει χρόνο. Δυστυχώς για τον ίδιο, η ομάδα του έχασε 1-0 (VIDEO).

Έχουμε δει τερματοφύλακες να σκαρφίζονται ένα κάρο διαφορετικούς τρόπους για να κάνουν καθυστερήσεις. Από την άλλη όμως, πολλές φορές βρίσκονται σε θέση να ζορίζονται χρονικά και να κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους προκειμένου να μην χαθεί ούτε δευτερόλεπτο, ειδικά αν η ομάδα τους βρίσκεται πίσω στο σκορ.

Στο παιχνίδι της Τραπάνι με την Φροζινόνε για την Serie B, ο τερματοφύλακας της πρώτης, ο Μίρκο Πιλιατσέλι, έπαιξε... παγκότερμα (ή μπακότερμα αν προτιμάτε), θέλοντας να κερδίσει όσο περισσότερο χρόνο γινόταν για την ομάδα του, η οποία έχανε εκείνη την στιγμή με 1-0.

Στο 82ο λεπτό πήρε την μπάλα, την κατέβασε στα πόδια του και άρχισε να τρέχει μέχρι σχεδόν την άλλη περιοχή. Μάλιστα, η ομάδα του έχασε ευκαιρία για την ισοφάριση στη συγκεκριμένη φάση. Δυστυχώς για τον ίδιο, η Τραπάνι δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ