ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τα δάκρυα ενός διαιτητή που συγκλόνισαν την ποδοσφαιρική Ιταλία

Τα δάκρυα ενός διαιτητή που συγκλόνισαν την ποδοσφαιρική Ιταλία

Ο Μάρκο Ρίτσι δεν σφυρίζει αγώνες της κορυφαίας κατηγορίας της Ιταλίας όμως εδώ και λίγα 24ωρα έχει γίνει διάσημος στη γειτονική χώρα λόγω της συγκινητικής ιστορίας που. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η απώλεια ενός γονιού συνιστά αναμφίβολα δυσβάσταχτο βάρος για κάθε παιδί και ο κάθε άνθρωπος θέλει σίγουρα το χρόνο του για να το διαχειριστεί και να μπορέσει να συνεχίζει να ζει με αυτό το βάρος.

Στην περίπτωση πάντως του Μάρκο Ρίτσι, διαιτητή της Serie C, είχαμε να κάνουμε με την εξαίρεση και όχι με τον κανόνα, με τον ρέφερι να χάνει τον πατέρα του αλλά να δηλώνει "παρών" στο κάλεσμα του αρχιδιαιτητή για να σφυρίξει την αναμέτρηση της Φερμάνα με την Σουντίρολ την περασμένη Κυριακή.

Πράγματι, ο Ρίτσι έκανε το καθήκον του διευθύνοντας την αναμέτρηση (0-0 το τελικό αποτέλεσμα) και το έκανε εξαιρετικά, με το φινάλε να τον βρίσκει πάντως να "σπάει", να λυγίζει, και να "υποχρεώνει" τις κάμερες να στρέψουν τα φώτα τους πάνω του.

Τα δάκρυα ενός διαιτητή που συγκλόνισαν την ποδοσφαιρική Ιταλία

Με το που σφύριξε για τελευταία φορά, έμεινε στον αγωνιστικό χώρο και ξέσπασε σε κλάματα, με τον Ρίτσι να δείχνει μάλιστα τον μέγιστο επαγγελματισμό, ζητώντας συγγνώμη στους ποδοσφαιριστές και στους παράγοντες των δύο ομάδων για τη στιγμή αδυναμίας του στο χορτάρι.

Φυσικά, άπαντες έσπευσαν να δείξουν την αλληλεγγύη τους προς έναν άνθρωπο που υπέφερε, με τα ιταλικά ΜΜΕ να κάνουν εκτενή αναφορά σε έναν διαιτητή που μπόρεσε να φερθεί 100% ως επαγγελματίας ακόμα και σε μία από τις πιο τραγικές φάσεις της ζωής του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ