ΙΤΑΛΙΑ

Σύζυγος Ινσίνιε: "Δεν φοβάμαι για την ζωή μου στην Νάπολη"

Σύζυγος Ινσίνιε: "Δεν φοβάμαι για την ζωή μου στην Νάπολη"

Στην κατηγορηματική διάψευση των δημοσιευμάτων που την ήθελαν να έχει εγκαταλείψει το σπίτι της στην Νάπολη για λόγους ασφαλείας, προχώρησε η σύζυγος του Λορέντσο Ινσίνιε.

Οι σχέσεις μεταξύ του προέδρου, των παικτών και των οπαδών της Νάπολι διαταράχτηκαν ύστερα από την άρνηση των ποδοσφαιριστών του Αντσελότι να υπακούσουν στην επιθυμία της διοίκησης για ritiro μετά τον αγώνα με την Ζάλτσμπουργκ, και το αποτέλεσμα ήταν το περασμένο Σάββατο να έρθει ένα ακόμα αρνητικό αποτέλεσμα, το 0-0 με την Τζένοα.

Όλα αυτά τα σκηνικά δημιούργησαν ένα εκρηκτικό κοκτέιλ στην ομάδα του ιταλικού Νότου, σε σημείο μάλιστα που να δουν το φως της δημοσιότητας άρθρα περί πρόσληψης bodyguards από την πλευρά των παικτών αλλά και αποχώρησης αρκετών συζύγων από τα σπίτια τους για λόγους ασφαλείας.

Μεταξύ των κυρίων για τις οποίες γράφτηκε πως επέλεξε το δρόμο της φυγής ελέω φόβου για τη ζωή της ήταν και η Τζένι Νταρόνε, ωστόσο το έτερον ήμισυ του Λορέντσο Ινσίνιε έσπευσε με ανάρτησή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram αργά το βράδυ της Δευτέρας να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.

"Θέλω να διευκρινίσω πως δεν φοβάμαι να ζω στην πόλη μου, όπως διάβασα μέσω κάποιων απίστευτων κειμένων στο διαδίκτυο.

Είμαι υπερήφανη που είμαι Ναπολιτάνα. Πηγαίνω πάντα και επισκέπτομαι τους συγγενείς μου. Δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα", έγραψε η κυρία Ινσίνιε, θέλοντας να απομακρύνει τα σενάρια φόβου και ανασφάλειας που δημιουργήθηκαν γύρω από την ομάδα της Νάπολι.

Σύζυγος Ινσίνιε: "Δεν φοβάμαι για την ζωή μου στην Νάπολη"

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Daily Mail: "Πρόταση 560 εκατ.ευρώ για την αγορά της Νάπολι"
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ