ΙΤΑΛΙΑ

Στο νοσοκομείο ο Ντίνο Τζοφ

Στο νοσοκομείο ο Ντίνο Τζοφ

Ο Ντίνο Τζοφ νοσηλεύεται εδώ και καιρό σε ιδιωτική κλινική της Ρώμης εξαιτίας νευρολογικών προβλημάτων, όπως αποκάλυψε ιταλικό μέσο.

Όπως αποκάλυψε η εφημερίδα "Messaggero", ο Ντίνο Τζοφ νοσηλεύεται εδώ και τρεις εβδομάδες σε κλινική της Ρώμης εξαιτίας μίας νευρολογικής πάθησης που έχει ως αποτέλεσμα να αντιμετωπίζει σοβαρές δυσκολίες στο περπάτημα.

Το ίδιο δημοσίευμα υπογραμμίζει πως οι γιατροί έχουν πλέον την κατάσταση υπό έλεγχο και ότι η κατάστασή του παρουσιάζει βελτίωση ενώ η εκτίμηση που υπάρχει είναι πως δεν απειλείται η ζωή του του 73χρονου πρώην πορτιέρε.

"Ο Τζοφ είναι ένας ισχυρός άνδρας και ένας θρύλος. Τον στηρίζουμε όλοι", αναφέρει μεταξύ άλλων η Γιουβέντους στον επίσημο λογαριασμό της στο Twitter για την θρυλική αυτή μορφή του ιταλικού ποδοσφαιρου.

Σημειώνεται πως ο Τζοφ έχει κατακτήσει με τη φανέλα της εθνικής Ιταλίας τόσο το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα (1968) όσο και το Παγκόσμιο Κυπελλο (1982) και έχει πάρει μέρος και στον τελικό του 1970, ενώ με τη φανέλα της Γιουβέντους έχει κατακτήσει 6 πρωταθλήματα, 2 Κύπελλα Ιταλίας, 1 Κύπελλο UEFA, ενώ ήταν φιναλίστ σε δύο τελικούς Κυπέλλου Πρωταθλητριών και ενός Διηπειρωτικού Κυπέλλου.

Il grande portiere azzurro è stato colpito da un problema neurovegetativo: http://bit.ly/21l5XqZ

Posted by La Gazzetta dello Sport on Saturday, November 28, 2015
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ