ΙΤΑΛΙΑ

Σκέψη για επανεκκίνηση με τα 4 εξ αναβολής ματς

Σκέψη για επανεκκίνηση με τα 4 εξ αναβολής ματς
AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η ιταλική Λίγκα συνεδριάζει εντός της ημέρας και αναμένεται να εξετάσει το ενδεχόμενο επανέναρξης της Serie A στις 13 Ιουνίου με τη διεξαγωγή των τεσσάρων αγώνων που εκκρεμούν από την 25η αγωνιστική.

Λίγο πριν από το κρίσιμο ραντεβού με τον υπουργό Αθλητισμού, Βιντσέντσο Σπανταφόρα, από το οποίο θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό αν θα έχουμε την επιστροφή στη δράση μέσα στον Ιούλιο για την κορυφαία ποδοσφαιρική κατηγορία της Ιταλίας, οι ομάδες εξακολουθούν να μελετούν το αγωνιστικό καλεντάρι και το πώς θα διαμορφωθεί αυτό.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της "Corriere dello Sport", στη συνεδρίαση της ιταλικής Λίγκας που θα λάβει χώρα την Τρίτη (26/5) θα συζητηθεί το ενδεχόμενο επανεκκίνησης της Serie A με τα τέσσερα εξ αναβολής ματς της 25ης αγωνιστικής.

Σκέψη για επανεκκίνηση με τα 4 εξ αναβολής ματς
MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Το ίδιο μέσο αναφέρει μάλιστα πως οι άνθρωποι της ομοσπονδίας θα προτείνουν στο ραντεβού τους με τον υπουργό την επιστροφή στη δράση στις 13 Ιουνίου με αυτές τις τέσσερις αναμετρήσεις και μία εβδομάδα μετά να έχουμε ξανά φουλ δράση στο Καμπιονάτο, με τα 10 ματς της 27ης αγωνιστικής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ