ΙΤΑΛΙΑ

Πρόκριση για Λάτσιο, ρατσιστικά και αντισημιτικά συνθήματα από τους οπαδούς της

A view of Lazio fans choreography prior to the start of an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia)
A view of Lazio fans choreography prior to the start of an Italian Serie A soccer match between AS Roma and Lazio, at the Olympic stadium in Rome, Sunday, April 15, 2018. (AP Photo/Gregorio Borgia) AP PHOTO/GREGORIO BORGIA

Η Λάτσιο προκρίθηκε στους "8" του Κυπέλλου Ιταλίας με το άνετο 4-1 της Νοβάρα, με το ματς όμως να στιγματίζεται από τη συμπεριφορά των οπαδών των "λατσιάλι" σιτς εξέδρες του "Ολίμπικο".

Λίγος καιρός πέρασε από τα άσχημα γεγονότα στο "Μεάτσα", με τις προσβολές προς το πρόσωπο του Καλιντού Κουλιμπαλί και την τιμωρία της Ίντερ, για να κάνει ξανά την εμφάνισή του ο ρατσισμός στα ιταλικά γήπεδα.

Αυτή τη φορά στο "Ολίμπικο", με την Λάτσιο να επικρατεί με 4-1 επί της Νοβάρα σε νοκ-άουτ ματς και να παίρνει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του Coppa Italia (αντίπαλος Μπενεβέντο ή Ίντερ), αλλά τον αγώνα να αμαυρώνεται από τη συμπεριφορά των οργανωμένων οπαδών της στην Curva Nord.

Και αυτό γιατί με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα άρχισαν να τραγουδούν τόσο ρατσιστικά συνθήματα ("questa Roma qua sembra l'Africa", δηλαδή "αυτή εδώ η Ρώμη θυμίζει Αφρική) όσο και αντισημιτικά ("giallorosso ebreo", δηλαδή "Εβραίοι οι οπαδοί της Ρόμα"), ενώ υπήρχαν και συνθήματα κατά των αστυνομικών.

Photo Credits: AP Photo/Gregorio Borgia

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ