ΙΤΑΛΙΑ

Πρόεδρος Φιορεντίνα: "Είμαι αηδιασμένος, ο διαιτητής έκρινε το ματς για την Γιουβέντους"

Fiorentina president Rocco Commisso gestures prior to an Italian Cup eightfinal soccer match, between Fiorentina and Atalanta at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. ( Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP)
Fiorentina president Rocco Commisso gestures prior to an Italian Cup eightfinal soccer match, between Fiorentina and Atalanta at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Wednesday, Jan. 15, 2020. ( Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP) JENNIFER LORENZINI/LAPRESSE VIA AP

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα, Ρόκο Κομίσο, έκανε έντονα παράπονα για τη διαιτησία του αγώνα με την Γιουβέντους, υποστηρίζοντας πως ο άρχοντας του αγώνα χάρισε τη νίκη στους μπιανκονέρι.

Η Γιουβέντους πανηγύρισε μία ευρεία νίκη με 3-0 επί της Φιορεντίνα που τη διατήρησε στην κορυφή της βαθμολογίας της Serie A, με το φινάλε του αγώνα να βρίσκει πάντως την ομάδα της Τοσκάνης να βράζει για τη διαιτησία.

Αυτός μάλιστα που τα εξέφρασε ήταν ο πρόεδρος των βιόλα, Ρόκο Κομίσο, που θεώρησε πως δεν υπήρχε παράβαση στο δεύτερο πέναλτι που δόθηκε υπέρ των Τορινέζων και υποστήριξε πως δεν μπορεί να συνεχιστεί τέτοια κατάσταση όπου τα παιχνίδια θα κρίνονται από τους διαιτητές.

"Είμαι εδώ και έξι μήνες, δεν έχω κριτικάρει ποτέ τους διαιτητές, όμως λέω τώρα πως οι διαιτητές δεν μπορούν να κρίνουν τα παιχνίδια.

Είμαι αηδιασμένος. Ίσως να ήταν το πρώτο πέναλτι, όμως το δεύτερο σίγουρα δεν ήταν. Οι διαιτητές δεν μπορούν να κρίνουν τους αγώνες, θα πρέπει να αφήνουν τους παίκτες να κάνουν τη δουλειά τους στο χορτάρι.

Η Γιουβέντους είναι ένας σύλλογος με τεράστιο μπάτζετ, δεν έχουν ανάγκη από έξτρα βοήθεια. Είμαι αηδιασμένος από αυτό που είδα σήμερα, αλλά και αυτό που είδα την περασμένη αγωνιστική με την Τζένοα αλλά και στο ματς με την Ίντερ", τόνισε αρχικά με δηλώσεις του ο ισχυρός άνδρας της Φιορεντίνα, για να προσθέσει:

"Δεν έχω ξαναμιλήσει ποτέ για τη διαιτησία, αλλά αφήστε την Γιουβέντους να είναι καλύτερη από εμάς στο χορτάρι, μην τους κάνετε ευκολότερο το έργο με αυτό τον τρόπο. Τα παιδιά είναι απογοητευμένα και αισθάνομαι άσχημα για αυτούς.

Η Γιουβέντους είναι τόσο ισχυρή ομάδα, αφήστε την να παίξει, αφήστε μας να παίξουμε. Εδώ και τρία διαδοχικά ματς υπάρχουν κακές αποφάσεις εις βάρος μας και ο διαιτητής δεν πήγε στο VAR, αυτή τη φορά πήγε δύο φορές για να ελέγξει τις φάσεις.

Δεν αξίζουμε να μας μεταχειρίζονται με αυτό τον τρόπο".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ