ΙΤΑΛΙΑ

Πεντάρα για Νάπολι, προφητεία Αντσελότι για το γκολ του Μανωλά!

Πεντάρα για Νάπολι, προφητεία Αντσελότι για το γκολ του Μανωλά!

Η Νάπολι πανηγύρισε την πρώτη της νίκη τη φετινή σεζον επικρατώντας με 5-0 της Φεραλπισάλο, με τον Κάρλο Αντσελότι να προβλέπει πως θα σκοράρει ο Κώστας Μανωλάς στο ντεμπούτο του και να δικαιώνεται.

Ο Κώστας Μανωλάς πήρε τα πρώτα του λεπτα συμμετοχής με τη φανέλα της Νάπολι το απόγευμα της Παρασκευής κόντρα στην Φεραλπισάλο και συστήθηκε με το καλημέρα στους "παρτενοπέι" τιφόζι καθώς σκόραρε μόλις στο 6ο λεπτό, με κοντινή κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ και σέντρα του Μάριο Ρούι.

Το εντυπωσιακό πάντως είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι είχε ουσιαστικα προβλέψει αυτο που θα γινόταν, καθώς λίγο πριν μπει το γκολ γύρισε προς το μέρος του γιου του Νταβίντε που καθόταν και εκείνος στον πάγκο και του είπε: "Θα σκοράρει ο Μανωλάς".

Η έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου βρήκε τον διεθνή στόπερ να κάθεται στον πάγκο (πέντε αλλαγές έκανε σε αυτό το σημείο ο "Καρλέτο" ενώ συνολικά έκανε οκτώ αλλαγές), με τους "παρτενοπέι" να πετυχαίνουν τέσσερα γκολ μέχρι το 90, έχοντας για σκόρερ τους Τονέλι (δις), Βέρντι και Τουτίνο.

"Η διοίκηση είναι εκείνη που ασχολείται με τις μεταγραφές, εκείνοι ξέρουν τι μας χρειάζεται. Στις 31 Αυγούστου θα είμαστε τέλειοι", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Κάρλο Αντσελότι μετά την ολοκλήρωση του δεύτερου καλοκαιρινού φιλικού της Νάπολι.

Η σύνθεση της Νάπολι στο φιλικό με την Φεραλπισάλο: Κοντίνι (70' Ιντάζιακ), Ντι Λορέντσο (46' Μαλκουίτ), Μαξίμοβιτς (46' Λουπέρτο), Μανωλάς (46' Τονέλι), Μάριο Ρούι (46' Χισάι), Ζιελίνσκι (60' Παλμιέρο), Γκαετάνο, Καγεχόν (65' Τουτίνο), Γιουνές (46' Βέρντι), Ινσίνιε, Μέρτενς

Νάπολι - Φεραλπισάλο 5-0 (Highlights):

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Νάπολι: Ο Μανωλάς έβαλε το πρώτο του γκολ με τους "παρτενοπέι"
Νάπολι: Η δεύτερη και τρίτη φανέλα που θα φοράει φέτος ο Μανωλάς
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ