ΙΤΑΛΙΑ

Πάρμα: Ανέλαβε τα ηνία ο Κράουζε και ονειρεύεται τον "νέο Καναβάρο"

Πάρμα: Ανέλαβε τα ηνία ο Κράουζε και ονειρεύεται τον "νέο Καναβάρο"

Ο Κάιλ Κράουζε είναι ο νέος ισχυρός άνδρας της Πάρμα αγοράζοντας το 90% των μετοχών του συλλόγου, με τον Αμερικανό να μην κρύβει την επιθυμία του να βρει τον νέο Φάμπιο Καναβάρο στους παρμέντσι.

Αλλαγή σελίδας για την Πάρμα, με τους παρμέντσι να βρίσκονται πλέον στα χέρια του Κάιλ Κράουζε από τη στιγμή που ο Αμερικανός επιχειρηματίας απέκτησε το 90% των μετοχών του συλλόγου καταβάλλοντας το ποσό των 100.000.000 ευρώ.

"Το ενδιαφέρον μου το ιταλικό ποδόσφαιρο έρχεται από το γεγονός πως η μητέρας μου είναι Ιταλίδα. Είμαι Ιταλο-Αμερικανός και έχω μεγάλο πάθος για το ποδόσφαιρο και είδα μία ευκαιρία να ασχοληθώ με αυτό. Πάντα ήλπιζα και ονειρευόμουν να γίνω ιδιοκτήτης ομάδας στην Ιταλία.

Όταν παρουσιάστηκε η ευκαιρία της Πάρμαμ μία ομάδα με φανταστική πόλη και μεγάλη ιστορία στη δεκαετία του '90, με εκπληκτικούς οπαδούς και ένα υπέροχο στάδιο, την άρπαξα. Οι ιδιοκτήτες που αγόρασαν την Πάρμα πριν από πέντε χρόνια έκαναν φανταστική δουλειά φέρνοντας την ομάδα στην Serie A.

Πρέπει να παραμείνουμε στην μεγάλη κατηγορία, δεν σκεφτόμαστε τον υποβιβασμό. Έχουμε νέο προπονητή, νέο ιδιοκτήτη και νέο αθλητικό διευθυντή. Λέω στον κόσμο να κάνει υπομονή, ακόμα μαθαίνω.

Θα ήταν υπέροχο να μπορέσω να φέρω ξανά κορυφαίους παίκτες στην Πάρμα. Ελπίζω να φέρω στην ομάδα έναν νέο Φάμπιο Καναβάρο", δήλωσε χαρακτηριστικά ο νέος ισχυρός άνδρας της Πάρμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ