ΙΤΑΛΙΑ

Παρατίτσι: "Ο κορονοϊός θα φέρει το ποδόσφαιρο πιο κοντά στη λογική του ΝΒΑ"

Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Juventus' Cristiano Ronaldo, left, speaks with Juventus' Paulo Dybala at the end of the Italian Cup soccer match between AC Milan and Juventus at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Thursday, Feb. 13, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Η οικονομική κρίση θα αναγκάσει τις ομάδες να σκεφτούν το ενδεχόμενο ανταλλαγών στο πρότυπο του ΝΒΑ, σύμφωνα με Φάμπιο Παρατίτσι.

Την ζημιά που θα προκαλέσει ο κορονοϊός στην παγκόσμια οικονομία κανείς δεν μπορεί να την υπολογίσει ακόμα και είναι κάτι που θα φανεί στο μέλλον. Φυσικά, αυτό θα αλλάξει πολλά και στο ποδόσφαιρο αφού λογικά τα χρήματα που δίνονται για μεταγραφές θα μειωθούν.

Μάλιστα, ο Φάμπιο Παρατίτσι βάζει και ένα ακόμα ενδεχόμενο στο τραπέζι.

Ποιο είναι αυτό; Να ακολουθήσουν οι ομάδες το πρότυπο του ΝΒΑ. Σύμφωνα με τον εκτελεστικό διευθυντή της Γιουβέντους δεν αποκλείεται να δούμε πολλές ανταλλαγές το επόμενο διάστημα.

"Πιστεύω ότι θα θούμε πολλές ανταλλαγές στο μέλλον. Είναι κάτι που θα μας φέρει πιο κοντά στη λογική του ΝΒΑ" είπε μεταξύ άλλων.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ