ΙΤΑΛΙΑ

Όσιμεν: "Γκατούζο και Ντε Λαουρέντις με υποδέχτηκαν σαν γιο τους"

Όσιμεν: "Γκατούζο και Ντε Λαουρέντις με υποδέχτηκαν σαν γιο τους"
AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ο Βίκτορ Όσιμεν αποκάλυψε πως η σχέση του με τον προπονητή και τον πρόεδρο της Νάπολι έφεραν τη μεταγραφή του, ενώ υποσχέθηκε πάθος και γκολ κατά την παρουσίασή του από τους παρτενοπέι.

Η Νάπολι πίστεψε πάρα πολύ στην αξία και στις δυνατότητες του Βίκτορ Όσιμεν βλέποντας τα πεπραγμένα του με τη φανέλα της Λιλ και για αυτό το λόγο αποφάσισε να επενδύσει το εντυπωσιακό ποσό των 70.000.000 ευρώ για να τον εντάξει στο δυναμικό της αυτό το καλοκαίρι.

Όπως είναι αναμενόμενο, ο κόσμος των παρτενοπέι περιμένει πολλά από τον 21χρονο Νιγηριανό επιθετικό, με τον ίδιο πάντως να μη φοβάται να βάλει ψηλά τον πήχη κατά την επίσημη παρουσίασή του το απόγευμα της Τετάρτης.

"Χαρακτηρίζω τον εαυτό μου ως έναν παίκτη που του αρέσει το ομαδικό παιχνίδι. Το πάθος είναι σημαντικό για μένα, έχω τη νοοτροπία του παίκτη που δεν εγκαταλείπει ποτέ. Το ματς είναι πάντα ανοιχτό.

Είναι μεγάλο βήμα για μένα να βρίσκομαι εδώ, εχω σπουδαίους συμπαίκτες. Δεν με νοιάζουν τα χρήματα, αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω σπουδαία πράγματα ως ποδοσφαιριστής.

Η παρουσία μου εδώ είναι σαν ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα", τόνισε αρχικά ο νέος συμπαίκτης του Κώστα Μανωλά στην Νάπολι, για να κάνει κατόπιν ειδική μνεία στους Τζενάρο Γκατούζο και Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις.

"Είναι εξαιρετική η σχέση μου μαζί τους. Ήταν σαν πατέρες για μένα ενώ έλαβα μεγάλη στοργή από τους οπαδούς της Νάπολι".

Ο Όσιμεν αποκάλυψε πως η θέση που του αρέσει να αγωνίζεται είναι αυτή του σέντερ φορ, ενώ ερωτηθείς για τα δημοσιεύματα που τον ήθελαν σκεπτικό για αυτή τη μεταγραφή ελέω φαινομένων ρατσισμού στην Ιταλία, είπε:

"Παραδέχομαι πως ήμουν σκεπτικός ελέω της κατάστασης με το ρατσισμό στην Ιταλία. Μέχρι που ήρθα στην Νάπολη και το είδα με τα δικά μου μάτια. Τότε είδα αλλιώς τα πράγματα, ειδικά μετά το ραντεβού με τον πρόεδρο και τον προπονητή.

Είμαι σίγουρος πως ο ρατσισμός δεν θα είναι πρόβλημα στην καριέρα μου, με την αγάπη των φιλάθλων θα ξεπεράσω κάθε δυσκολία".

Φυσικά δεν θα μπορούσε να αποφύγει ερώτηση για την... Γιουβέντους και το αν γνωρίζει πως πρέπει να σκοράρει κόντρα στην μεγάλη αντίπαλο της Νάπολι.

"Γκολ στην Γιουβέντους; Μου το ζήτησαν οι συμπαίκτες και οι φίλαθλοι με τους οποίους ήρθα σε επαφή. Ξέρω πως θέλουν ένα γκολ μου κόντρα στην Γιουβέντους και εγώ επιθυμώ να βοηθήσω την ομάδα. Θα τα πετύχουμε όλα".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ