ΙΤΑΛΙΑ

Οπαδοί Νάπολι: "Παίκτες μισθοφόροι και Αντσελότι φύγετε"

Οπαδοί Νάπολι: "Παίκτες μισθοφόροι και Αντσελότι φύγετε"

Οπαδοί της Νάπολι βρέθηκαν στο Σαν Πάολο στην προπόνηση της Πέμπτης (7/11) και αποδοκίμασαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία των παρτενοπέι. "Μισθοφόροι, Αντσελότι φύγετε" το σύνθημα που ακούστηκε.

Η προβληματική εικόνα και τα άσχημα αποτελέσματα της Νάπολι στις τελευταίες αναμετρήσεις έχει προκαλέσει αναβρασμό και αναταράξεις μεταξύ της διοίκησης και των ποδοσφαιριστών με τον πρόεδρο της ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις, να σκέφτεται να λάβει ακόμη πιο δραστικά μέτρα καθώς το "ritiro" δεν απέδωσε.

Οπαδοί των παρτενοπέι βρέθηκαν στο στο Σαν Πάολο στην προπόνηση της Πέμπτης (7/11) και αποδοκίμασαν τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία των παρτενοπέι. Σήκωσαν πανό στο οποίο αναγραφόταν η λέξη "σεβασμός".

Όσοι εξ αυτών είχαν εισιτήρια διαρκείας κατάφεραν να μπουν στο γήπεδο και να παρακολουθήσουν τα πρώτα λεπτά της προπόνησης. Τα συνθήματά τους είχαν στόχο τόσο τον Κώστα Μανωλά και τους συμπαίκτες του, όσο και τον ίδιο τον Κάρλο Αντσελότι.

"Παίκτες μισθοφόροι. Αντσελότι φύγε", ήταν το περιεχόμενο αυτών. Η Νάπολι υποδέχεται το Σάββατο την Τζένοα (9/11, 21:45) για την 12η αγωνιστική της Serie A.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ