ΙΤΑΛΙΑ

Ο Βραζιλιάνος μέσος που "βλέπουν" Ίντερ, Γιουβέντους και Νάπολι

Bruno Guimaraes of Brazil's Atletico Paranaense celebrates after scoring against Colombia's Deportes Tolima during a Copa Libertadores Group G soccer match in Curitiba, Brazil, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Giuliano Gomes)
Bruno Guimaraes of Brazil's Atletico Paranaense celebrates after scoring against Colombia's Deportes Tolima during a Copa Libertadores Group G soccer match in Curitiba, Brazil, Tuesday, April 9, 2019. (AP Photo/Giuliano Gomes) AP

Ίντερ, Γιουβέντους και Νάπολι παρακολουθούν στενά την περίπτωση του 21χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού χαφ της Ατλέτικο Παραναένσε, Μπρούνο Γκιμαράες. (VIDEO)

Τρεις μεγάλες ομάδες της Ιταλίας, Ιντερ, Νάπολι και Γιουβέντους, έχουν βάλει στο μάτι τον Βραζιλιάνο χαφ της Ατλέτικο Παραναένσε, Μπρούνο Γκιμαράες. Την είδηση για τον 21χρονο Νοτιοαμερικανό αμυντικό μέσο έκανε γνωστή η βραζιλιάνικη Globo Esporte.

Ο Γκιμαράες περιγράφεται ως ένα κράμα Άλαν (Νάπολι) και Αρτούρ (Μπαρτσελόνα). Η ρήτρα που έχει στο συμβόλαιό του με την Ατλέτικο Παραναένσε είναι στα 40 εκατ. ευρώ. Σύμφωνα με τη Globo Esporte, πάντως, είναι και η Τσέλσι με την Ατλέτικο που εξετάζουν το ενδεχόμενο να τον αποκτήσουν.

Ο Γκιμαράες είναι γεννημένος στις 16 Νοεμβρίου 1997, έχει ύψος 1.82 και το συμβόλαιό του στην Ατλέτικο Παραναένσε εκπνέει το 2023.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ