ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ρανιέρι απαγόρευσε τα τάκλιν στις προπονήσεις της Σαμπντόρια

Ο Ρανιέρι απαγόρευσε τα τάκλιν στις προπονήσεις της Σαμπντόρια
TANO PECORARO/LAPRESSE VIA AP

Η Σαμπντόρια επέστρεψε στις προπονήσεις όμως οι παίκτες της αποφεύγουν τα τάκλιν κατόπιν εντολής του Κλάουντιο Ρανιέρι. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Η επιστροφή στην κανονικότητα δεν είναι ούτε απλή ούτε εύκολη υπόθεση και θιασώτης αυτής της άποψης είναι και ο Κλάουντιο Ρανιέρι.

Όχι στα λόγια αλλά στις πράξεις, με τον Ιταλό τεχνικό να αποφασίζει οι παίκτες του στις προπονήσεις να μην κάνουν ακόμα τάκλιν, όχι μόνο επειδή υπάρχει ο κίνδυνος του κορονοϊού αλλά και για να μειωθούν οι πιθανότητες τραυματισμών μετά από ένα τόσο μεγάλο διάστημα αποχής από τη δράση.

"Είναι ένα υπέροχο συναίσθημα να επιστρέφεις στις προπονητικές εγκατατάσεις και είμαστε αποφασισμένοι να τα πάμε καλά", δήλωσε αρχικά ο Ρανίερι στην επίσημη ιστοσελίδα της Σαμπντόρια, για να προσθέσει:

"Το σημαντικότερο πράγμα για εμάς είναι να μην προσθέσουμε πολύ μεγάλη πίεση στα παιδιά, επειδή διαβάζω για τους τραυματισμούς των παικτών στα άλλα πρωταθλήματα, οι οποίοι προέκυψαν με το που επέστρεψαν στη δράση.

Αρχίζουμε να ανεβάζουμε την ένταση τώρα, όμως αυτή η σεζόν είναι ένα μεγάλο άγνωστο, επειδή ποτέ στο σύγχρονο ποδόσφαιρο δεν ήταν εκτός δράσης οι ομάδες για πάνω από δύο μήνες. Θα δούμε τι θα συμβεί.

Έχω απαγορεύσει τα τάκλιν μέχρι στιγμής, όχι λόγω του κορονοϊού, αλλά για να μειώσουμε τον κίνδυνο τραυματισμού".

Η Σαμπντόρια είναι μία από τις ομάδες που αναμένεται να κάνουν ποδαρικό στην επανεκκίνηση της Serie A, με το εξ αναβολής ματς απέναντι στην Ίντερ για την 25η αγωνιστική που είναι προγραμματισμένο για τις 20 Ιουνίου, με τον άλλοτε τεχνικό της Λέστερ να στέλνει το μήνυμα για το στόχο της ομάδας του:

"Έχουμε τώρα μία ημερομηνία για να ξεκινήσουμε και το σημαντικό είναι να κρατήσουμε την Σαμπντόρια έξω από την επικίνδυνη ζώνη για να αποφύγουμε άσχημες εκπλήξεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ