ΙΤΑΛΙΑ

Ο προπονητής της Φιορεντίνα ζήτησε το λογαριασμό και κέρασε τους οπαδούς!

Inter Milan coach Stefano Pioli gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni)
Inter Milan coach Stefano Pioli gives instructions during the Serie A soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, April 30, 2017. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Ένα τρομερό σκηνικό στήθηκε λίγες ώρες μετά το φινάλε του ΣΠΑΛ-Φιορεντίνα, με τον τεχνικό των "βιόλα" Στέφανο Πιόλι να κερνάει οπαδούς στο δρόμο της επιστροφής για Φλωρεντία (VIDEO).

H Φιορεντίνα πήρε σπουδαία εκτός έδρας νίκη με 4-1 επί της ΣΠΑΛ για την 24η αγωνιστική της Serie A το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο για αρκετούς εκείνος που έκλεψε την παράσταση από πλευράς των "βιόλα" ήταν ο προπονητής και όχι οι παίκτες του.

Όχι για αυτά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια του ( επεισοδιακού λόγω χρήσης VAR) αγώνα αλλά για ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στο δρόμο της επιστροφής της ομάδας για την Φλωρεντία.

Σε κάποια στάση που έκαναν, συνάντησαν μερικούς εκδρομείς οπαδούς της Φιορεντίνα και εκείνοι δεν δίστασαν στιγμή και άρχισαν να τραγουδούν το εξής σύνθημα: "Pioli pagaci un panino", δηλαδή "Πιόλι πλήρωσέ μας το σάντουιτς".

Προφανώς και είχαν χιουμοριστική διάθεση, ορμώμενοι από το γεγονός πως η ομάδα τους είχε πετύχει μεγάλη νίκη στο πρωτάθλημα, όμως ο προπονητής δεν ήταν διατεθειμένος να τους χαλάσει το χατίρι.

Πήρε το λογαριασμό με τα έξοδα μίας παρέας οπαδών της Φιορεντίνα, που είχαν κάνει στάση για φαγητό, και πήγε στο ταμείο για να πληρώσει, για να γνωρίσει την αποθέωση για την κίνησή του.

Photo Credits: AP Photo/Antonio Calanni

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ