ΙΤΑΛΙΑ

O Ντένις Ρόντμαν αποθεώνει τον Πετάνια της ΣΠΑΛ μέσω video

O Ντένις Ρόντμαν αποθεώνει τον Πετάνια της ΣΠΑΛ μέσω video
AP PHOTO/DAMIAN DOVARGANES

Η χάρη του Αντρέα Πετάνια όσον αφορά στην εκτελεστική του δεινότητα έφτασε ως την άλλη πλευρά του Ατλαντικού, με αποτέλεσμα να γνωρίσει την αποθέωση μέσω video από τον Ντένις Ρόντμαν!

Τι κοινό μπορεί να έχει ο 59χρονος Ντένις Ρόντμαν που έχει γράψει ιστορία στο NBA με τα πέντε δαχτυλίδια πρωταθλητή αλλά και τις αμέτρητες τρέλες του εντός και εκτός παρκέ με τον κατά 35 έτη μικρότερό του, Αντρέα Πετάνια, που μετά από 28 γκολ στην τελευταία διετία με την ΣΠΑΛ μετακομίζει στην Νάπολι τη νέα σεζόν;

Θεωρητικά δεν υπάρχει κάτι που να τους συνδέει, όμως ο Ρόντμαν φρόντισε να βρει το νήμα και να στείλει μήνυμα στον Ιταλό επιθετικο μέσω των social media, αποθεώνοντάς τον για τη δουλειά του και προσκαλώντας τον να παρακολουθεί την ποδοσφαιρική πορεία της κόρης του, Τρίνιτι Ρόντμαν.

"Αντρέα δεν είναι εκπληκτικό; Σε καλεί ο Ντένις Ρόντμαν. Αντρέα "Η Μπουλντόζα", τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει πως σκοράρεις συχνά;

Έχω όμως κάτι για σένα αυτή τη στιγμή, Αντρέα. Έχω μία κόρη που τη λένε Τρίνιτι Ρόντμαν, είναι η Νο 1 ποδοσφαιρίστρια στον κόσμο αυτή τη στιγμή.

O Ντένις Ρόντμαν αποθεώνει τον Πετάνια της ΣΠΑΛ μέσω video
PHOTO BY WILLY SANJUAN/INVISION/AP

Έλα φίλε! Πρόσεξέ την! Μία από αυτές τις ημέρες θα την αντιμετωπίσεις και μία από αυτές τις ημέρες θα μου απαντήσεις και θα μου πεις "Ντένις, ξέρεις τι; Έχεις δίκιο, είναι καλή, όπως εγώ.

Είναι Μπουλντόζα και αυτή, αλλά είναι Ρόντμαν. Σεβασμός, σεβασμός, σεβασμός, Συνέχισε να κάνεις αυτό που κάνεις", ήταν το μήνυμα του άλλοτε NBAer, με τον Πετάνια να δείχνει τη χαρά του για το μήνυμα που έλαβε από τον Ρόντμαν απαντώντας με τα ακόλουθα λόγια

"Σε ευχαριστώ Ντένις Ρόντμαν, ξέρεις πόσο μεγάλος φαν σου είμαι. Ελπίζω να συναντήσω σύντομα την Τρίνιτι Ρόντμαν. Συνέχισε έτσι".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ