ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλιτς

ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΦΙΛΙΚΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΟΣΦΠ (ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΥΔΗΜΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλιτς από τη Νάπολι. "Καλώς ήρθες Χρβόγιε" ανέφερε στο twitter του ο ιδιοκτήτης των "παρτενοπέι" για τον πρώην μπακ του Ολυμπιακού.

Παίκτης της Νάπολι είναι και επισήμως ο Χρβόγιε Μίλιτς. Ο πρόεδρος και ιδιοκτήτης της ιταλικής ομάδας, που διεκδικεί το πρωτάθλημα, ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο twitter ότι ο Κροάτης είναι πλέον μέλος των "παρτενοπέι".

"Καλώς ήρθες Χρβόγιε" έγραψε ο Ντε Λαουρέντις. Υπενθυμίζεται ότι ο Κροάτης έπαιξε στον Ολυμπιακό σε μόλις τέσσερα παιχνίδια, εκ των οποίων τα δύο ήταν 90λεπτα. Πριν υπογράψει στους "ερυθρόλευκους" ο 29χρονος αριστερός μπακ, είχε ξαναπεράσει από το Καμπιονάτο, όπου φόρεσε τη φανέλα της Φιορεντίνα.

Μπορεί στη Νάπολι ο Μίλιτς να έχει συμπληρωματικό ρόλο, αλλά δεν παύει να αποτελεί σπουδαία μεταγραφή για τον ίδιο. Η ομάδα του ιταλικού Νότου είναι πρώτη στη Serie A έπειτα από 25 ματς. Έχει 66 βαθμούς, ενώ η δεύτερη Γιουβέντους είναι στο -1. Το συμβόλαιο του Μίλιτς έχει διάρκεια 4 μηνών. Για το διάστημα αυτό ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού θα λάβει 200.000 ευρώ.

ΤΟΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ Η ΝΑΠΟΛΙ

Λίγο μετά το post του Ντε Λαουρέντις, η Νάπολι ανακοίνωσε την απόκτηση του Μίλιτς στην επίσημη ιστοσελίδα της, δίχως να δίνονται λεπτομέρειες γύρω από το deal.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ