ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Μπερλουσκόνι μπούκαρε στα αποδυτήρια και απαίτησε νίκη με τρία γκολ διαφορά!

Ο Μπερλουσκόνι μπούκαρε στα αποδυτήρια και απαίτησε νίκη με τρία γκολ διαφορά!

Η πρώτη γνωριμία του Σίλβιο Μπερλουσκόνι με τους παίκτες της Μόντσα ήταν εντυπωσιακή, με το πρώην αφεντικό της Μίλαν να ζητάει επικράτηση επί της Τριεστίνα με τρία γκολ διαφορά (VIDEO)!

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι συνέδεσε το όνομά του με τη χρυσή εποχή της Μίλαν όντας στο τιμόνι της για 31 ολόκληρα χρόνια (1986-2017), ωστόσο έχει πλέον και μία άλλη ποδοσφαιρική αγάπη.

Αυτή είναι η Μόντσα, που αγωνίζεται στην τρίτη κατηγορία της Ιταλίας, με τον άλλοτε πρωθυπουργό της Ιταλίας να έχει πλέον τα ηνία της και να φιλοδοξεί να ζήσει μαζί της μεγάλες ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Αν κρίνουμε πάντως από το πρώτη του γνωριμία με τους παίκτες της νέας του ομάδας, οι φίλοι της Μόντσα δεν θα πλήξουν καθόλου από εδώ και πέρα...

Λίγο πριν την έναρξη του εντός έδρας αγώνα με την Τριεστίνα, ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι έκανε την εμφάνισή του στα αποδυτήρια για να κάνει μία ηγετική ομιλία:

"Είναι το πρώτο παιχνίδι που θα δω διά ζώσης, είμαι συγκινημένος. Στους παίκτες μου (σ.σ. της Μίλαν) έλεγα πάντα "Όποιος πιστεύει μάχεται, ξεπερνάει όλα τα εμπόδια και νικάει".

Οπότε, πιστέψτε στους εαυτούς σας, βγείτε στον αγωνιστικό χώρο και πάρτε τη νίκη με τουλάχιστον τρία γκολ διαφορά".

Οι παίκτες του Μάρκο Τζαφαρόνι δεν μπόρεσαν πάντως να κάνουν το χατήρι στον ισχυρό άνδρα της Μόντσα καθώς έμειναν στο 1-1 με την Τριεστίνα και μένει να δούμε αν θα υπάρξει μέσα στις επόμενες ώρες "διαρροή" για δυσαρέσκεια του "καβαλιέρε" ή θα τους δώσει συγχωροχάρτι.

Όχι τίποτα άλλο, αλλά αν κρίνουμε από τις δηλώσεις του κατά του Τζενάρο Γκατούζο, μόνο χαλαρός δεν είναι στα 82 του χρόνια ο Ιταλός μεγαλόπαράγοντας...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ