ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προ(σ)καλεί τον Μέσι να πάει στην Ιταλία

Barcelona's Lionel Messi, left and Real Madrid's Cristiano Ronaldo walk back to take positions during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez)
Barcelona's Lionel Messi, left and Real Madrid's Cristiano Ronaldo walk back to take positions during a Spanish La Liga soccer match between Barcelona and Real Madrid, dubbed 'el clasico', at the Camp Nou stadium in Barcelona, Spain, Sunday, May 6, 2018. (AP Photo/Manu Fernandez) AP PHOTO/MANU FERNANDEZ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε δηλώσεις του τόνισε ότι δεν του λείπει ο Μέσι, ωστόσο αποκάλυψε ότι θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει επί ιταλικού εδάφους.

Τόσο ο Κριστιάνο Ρονάλντο, όσο και ο Μέσι σέβονται ο ένας τον άλλον και μετά από πολλά χρόνια φέτος δεν θα είναι αντίπαλοι στο ισπανικό πρωτάθλημα. Ο Πορτογάλος βγάζει πλέον το παντεσπάνι του στην Ιταλία και τη Γιουβέντους, ενώ ο Αργεντινός συνεχίζει να φορά τη φανέλα της Μπαρτσελόνα.

Σε δηλώσεις που έκανε στον ιταλικό Τύπο ο Κριστιάνο Ρονάλντο ρωτήθηκε για το εάν του λείπει ο Λιονέλ Μέσι και η απάντησή του έκρυβε μία έκπληξη.

Ο "CR7" παραδέχτηκε από τη μία ότι δεν του λείπει η κόντρα του με τον Αργεντινό, από την άλλη όμως επεσήμανε ότι θα ήθελε να τον αντιμετωπίσει επί ιταλικού εδάφους. Αναλυτικά όσα είπε για τον Αργεντινό: "Δεν μου λείπει ο Μέσι... Έχω παίξει στην Αγγλία, την Ισπανία, την Ιταλία, την Πορτογαλία, έχω πανηγυρίσει επιτυχίες... Εκείνος είναι στην Ισπανία και μπορεί να του λείπω περισσότερο... Η ζωή είναι μια μεγάλη πρόκληση, μου αρέσει να κάνω χαρούμενους τους ανθρώπους γύρω μου. Θα τον ήθελα κάποια στιγμή εδώ στην Ιταλία, αλλά αν είναι χαρούμενος εκεί που είναι τότε το σέβομαι απόλυτα. Είναι καλός άνθρωπος και καλός ποδοσφαιριστής".

Αν θα γίνει η επιθυμία του πράξη θα το δούμε στο μέλλον.

Photo credits: AP Photo/Manu Fernandez

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ