ΙΤΑΛΙΑ

Ντι Φραντσέσκο: "Ο Ναϊνγκολάν θέλει να γυρίσει στην Κάλιαρι"

Ντι Φραντσέσκο: "Ο Ναϊνγκολάν θέλει να γυρίσει στην Κάλιαρι"
PIERO CRUCIATTI/LAPRESSE VIA AP

Την επιθυμία του Ρατζά Ναϊνγκολάν να επιστρέψει στην Σαρδηνία και να αγωνιστεί και τη φετινή σεζόν με τη φανέλα της Κάλιαρι, αποκάλυψε ο τεχνικός των Νησιωτών Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο.

Ο δανεισμός του Ρατζά Ναϊνγκολάν στην Κάλιαρι έληξε και ο Βέλγος μέσος επέστρεψε το καλοκαίρι του 2020 στην Ίντερ, με τον Αντόνιο Κόντε να του δίνει μάλιστα μερικά λεπτά συμμετοχής και στον πρώτο αγώνα των νερατζούρι στη φετινή Serie A, με αντίπαλο την Φιορεντίνα.

Αυτό πάντως δεν εμποδίζει τους Νησιώτες να αισιοδοξούν για νέο δανεισμό του παίκτη λίγο πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος (5/10), με τον Εουσέμπιο Ντι Φραντσέσκο να δηλώνει μάλιστα πως η επιθυμία του Ναϊνγκολάν είναι να φορέσει ξανά τη ροσομπλού φανέλα.

Ντι Φραντσέσκο: "Ο Ναϊνγκολάν θέλει να γυρίσει στην Κάλιαρι"
AP PHOTO/LUCA BRUNO

"Ο Γκοντίν είναι ήδη εδώ και είμαι χαρούμενος για αυτό, υπάρχει τώρα και ο Ρατζά που θέλει να γυρίσει. Η επιθυμία του είναι να επιστρέψει και τον θέλουμε πίσω και εμείς, αν και εξετάζουμε και άλλες επιλογές", δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αυτή τη στιγμή ο συναγωνισμός στη μεσαία γραμμή της Ίντερ είναι πολύ έντονος και είναι πιθανό να μην παραμείνει στο "Μεάτσα" ο 32χρονος μέσος, με την ιστοσελίδα "Calciomercato" να υποστηρίζει ωστόσο πως οι νερατζούρι θα ανάψουν το πράσινο φως για την παραχώρησή του μόνο αν βρεθεί ομάδα που να τον αποκτήσει με κανονική μεταγραφή δίνοντάς τους το ποσό των 12.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ίντερ: Επιμένει για Καντέ, αλλά πρώτα πρέπει να πουλήσει παίκτες
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ