ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Χατ-τρικ στα πρώτα οκτώ λεπτά για τον Όσιμεν

Νάπολι: Χατ-τρικ στα πρώτα οκτώ λεπτά για τον Όσιμεν

Ο Βίκτορ Όσιμεν ήταν εντυπωσιακός στο ντεμπούτο του με την Νάπολι, σκοράροντας τρία γκολ στα πρώτα οκτώ λεπτά του φιλικού με την Λ'Ακουίλα.

Η Νάπολι άρχισε επίσημα την προετοιμασία της για τη νέα σεζόν το βράδυ της Παρασκευής, με τη συμμετοχή της σε μίνι τουρνουά όπου αντιμετώπισε κατά σειρά σε αγώνες 45λεπτης διάρκειας τις τοπικές ομάδες Κάστελ ντι Σάνγκρο και Λ'Ακουίλα.

Στο πρώτο ματς απέναντι στην Κάστελ ντι Σάνγκρο, ο Τζενάρο Γκατούζο παρέταξε την ομάδα του με σύστημα 4-3-3, με τους παρτενοπέι να επικρατούν με 10-0 έχοντας για σκόρερ τους Πολιτάνο (3), Μίλικ (2), Γιουνές (2), Ντι Λορέντσο, Γκαετάνο και Κουλιμπαλί.

Η σύνθεση της Νάπολι στο πρώτο φιλικό: Μέρετ, Ντι Λορέντσο, Λουπέρτο, Κουλιμπαλί, Χισάι, Ζιελίνσκι, Ντέμε, Γκαετάνο, Πολιτάνο, Μίλικ, Γιουνές

Αμέσως μετά, ο τεχνικός της Νάπολι παρέταξε την ομάδα του με διάταξη 4-2-3-1 για το φιλικό με την Λ'Ακουίλα, με τον Μανωλά να παίρνει θέση στο κέντρο της άμυνας και τους Λοσάνο, Μέρτενς και Ινσίνιε να παίζουν πίσω από τον Βίκτορ Όσιμεν που αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης.

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των παρτενοπέι, που στοίχισε 70.000.000 ευρώ στον Αουρέλιο Ντε Λαυρέντις, ήταν εξαιρετικός και βρήκε τρεις φορές το δρόμο προς τα δίχτυα στο ντεμπούτο του και μάλιστα στα πρώτα οκτώ λεπτά, ενώ συνεισέφερε και με δύο ασίστ στο τελικό 11-0 των παρτενοπέι.

Η σύνθεση της Νάπολι στο δεύτερο φιλικό: Οσπίνα, Μαλκουίτ, Μανωλάς, Ραχμάνι, Γκουλάμ, Ελμάς, Λομπότκα, Λοσάνο, Μέρτενς, Ινσίνιε, Όσιμεν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ