ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Σήμερα η πρώτη προπόνηση του Γκατούζο

AC Milan's coach Gennaro Gattuso, answers a question during a news conference in Piraeus near Athens, on Wednesday, Dec. 12, 2018. Milan will face Olympiakos Thursday for a group F Europa League soccer match at Georgios Karaiskakis stadium.(AP Photo/Petros Giannakouris)
AC Milan's coach Gennaro Gattuso, answers a question during a news conference in Piraeus near Athens, on Wednesday, Dec. 12, 2018. Milan will face Olympiakos Thursday for a group F Europa League soccer match at Georgios Karaiskakis stadium.(AP Photo/Petros Giannakouris) AP PHOTO/PETROS GIANNAKOURIS

Η Νάπολι απέλυσε τον Κάρλο Αντσελότι, με τον Τζενάρο Γκατούζο να είναι έτοιμος να αναλάβει και σήμερα (11/12) αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Η Νάπολι πήρε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Champions League μετά τη νίκη επί της Γκενκ με 4-0. Λίγο μετά τη λήξη του αγώνα, οι "παρτενοπέι" ανακοίνωσαν τη λύση της συνεργασίας τους με τον Κάρλο Αντσελότι, μετά από ενάμισι χρόνο στον πάγκο της ομάδας.

Εδώ και μέρες ακούγεται το όνομα του Τζενάρο Γκατούζο για αντικαταστάτης του 60χρονου τεχνικού. Όπως αναφέρει η " Gazzetta dello Sport" ο Γκατούζο έχει ήδη συμφωνήσει να αναλάβει τη Νάπολι και μάλιστα σήμερα αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα ο "Ρίνο" θα συναντηθεί με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις το μεσημέρι για να συζητήσουν για τον σύλλογο και το πως θα κινηθούν από εδώ και πέρα. Στη συνέχεια ο Ιταλός προπονητής θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο έτσι ώστε να γνωριστεί με τους ποδοσφαιριστές και να κάνει την πρώτη του προπόνηση με την ομάδα.

Photo Credits: AP / Petros Giannakouris

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ