ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις βάζει σε καραντίνα την ομάδα, διαφωνεί ο Αντσελότι!

Napoli coach Carlo Ancelotti watches the Europa League round of 16 second leg soccer match between FC Salzburg and Napoli in the Arena stadium in Salzburg, Austria, Thursday, March 14, 2019.Napoli coach Carlo Ancelotti had to swallow his first loss in the Europa League after winning the previous three games, enough to advance. (AP Photo/Kerstin Joensson)
Napoli coach Carlo Ancelotti watches the Europa League round of 16 second leg soccer match between FC Salzburg and Napoli in the Arena stadium in Salzburg, Austria, Thursday, March 14, 2019.Napoli coach Carlo Ancelotti had to swallow his first loss in the Europa League after winning the previous three games, enough to advance. (AP Photo/Kerstin Joensson) AP PHOTO/KERSTIN JOENSSON

Η ήττα με 2-1 από την Ρόμα στο "Ολίμπικο" έριξε την Νάπολι στην 7η θέση, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να αποφασίζει την επιβολη ενός δραστικού μέτρου: την απομόνωση του Αντσελότι και των παικτών του.

Χειρότερη εβδομάδα δεν θα μπορούσε να περάσει η Νάπολι καθώς μέσα σε λίγες ημέρες απέτυχε σε τρεις αγώνες πρωταθλήματος και από εκεί που φλέρταρε με την κορυφή, απομακρύνθηκε από την πρώτη 4άδα της βαθμολογίας.

Το 1-1 στην έδρα της ΣΠΑΛ ακολούθησε το εντός έδρας 2-2 με την Αταλάντα, με το κερασάκι στην τούρτα να είναι η ήττα με 2-1 από την Ρόμα στην πρωτεύουσα το απόγευμα του Σαββάτου που έφερε έντονες αναταράξεις στο στρατόπεδο των παρτενοπέι.

Δεν ήταν μόνο οι οπαδοί της ομάδας του Κώστα Μανωλά που ήπιαν πικρό φαρμάκι τις τελευταίες ημέρες βλέποντας την ομάδα τους να κατρακυλάει στην 7η θέση αλλά και ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, με τον διοικητικό ηγέτη της Νάπολι να αποφασίζει την επιβολή δραστικού μέτρου.

Αυτό δεν είναι άλλο από την απομόνωση της ομάδας του, το περίφημο "ritiro", με τον Ντε Λαουρέντις να ανακοινώνει την απόφασή του μέσω συνέντευξής του σε ραδιοφωνικό σταθμό:

Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus)
Napoli soccer club president Aurelio De Laurentis stands on the pitch during a training session, at the Parc des Princes stadium in Paris, Tuesday, Oct. 23, 2018. PSG will play against Napoli in a Champions League group C Champions League soccer match on Wednesday. (AP Photo/Thibault Camus) AP PHOTO/THIBAULT CAMUS

"Η Νάπολι θα είναι σε καραντίνα μέχρι την Κυριακή. Δεν πρόκειται για τιμωρία αλλα για δημιουργική κίνηση. Θα πρέπει να βρίσκουμε κίνητρα όχι μόνο στα ματς υψηλού επιπέδου με την Λίβερπουλ και την Ζάλτσμπουργκ όπου βλέπουμε μία άλλη ομάδα.

Όταν βλέπω να σφυρίζονται εις βάρος μας στο ματς με την Ρόμα δύο πέναλτι για χέρια εντός περιοχής, μένω έκπληκτος. Αυτό σημαίνει ότι μας λείπει η συγκέντρωση".

Το εντυπωσιακό είναι πως ο Κάρλο Αντσελότι παραδέχτηκε δημόσια πως δεν συμφωνεί με την απόφαση του Ντε Λαουρέντις για απομόνωση, χωρίς όμως να σημαίνει πως δεν θα ακολουθήσει το πρόσταγμα της διοίκησης:

"Δεν είμαι σύμφωνος με την απόφαση για καραντίνα. Εγώ όμως είμαι ο προπονητής. Η διοίκηση και ο πρόεδρος παίρνουν τις αποφάσεις", είπε ο "Καρλέτο" στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε τη Δευτέρα ενόψει του αγώνα Champions League με την Ζάλτσμπουργκ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρόμα - Νάπολι 2-1: Οι "τζαλορόσι" πήραν... εκδίκηση από τον Μανωλά
Η μαμά του Τζανιόλο ευχαρίστησε τους οπαδούς της Νάπολι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ