ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Ο Ντε Λαουρέντις άνοιξε την πόρτα για τον Ιμπραχίμοβιτς

LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo)
LA Galaxy forward Zlatan Ibrahimovic reacts after missing a pass during the first half of an MLS soccer match against Vancouver Whitecaps FC in Carson, Calif., Sunday, Sept. 29, 2019. (AP Photo/Kelvin Kuo) AP PHOTO/KELVIN KUO

Ο Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις βρήκε τον ιδανικό τρόπο να εξάψει τη φαντασία των φίλων της Νάπολι, επιβεβαιώντας τα σενάρια που θέλουν τον Αντσελότι να ενδιαφέρεται για τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Με δεδομένο πως το συμβόλαιό του με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι εκπνέει στις 31 Δεκεμβρίου 2019, ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς εμφανίζεται ως υποψήφιος για αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ και μεταξύ αυτών είναι η Μίλαν και η Ιντερ βάσει του ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ των προηγούμενων ημερών.

Στη λίστα με τους μνηστήρες καλό θα είναι πάντως να προστεθεί και η Νάπολι του Κώστα Μανωλά, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να δέχεται ερώτηση την Τετάρτη (23/10) αναφορικά με την πιθανότητα να μετακομίσει στο "Σαν Πάολο" ο Σουηδός σούπερ σταρ και να αφήνει τα πάντα στον αέρα.

"Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι φίλος μου, τον γνώρισα όχι με την ιδιότητα του ποδοσφαιριστή αλλά ενός απλού ατόμου στο Λος Άντζελες, επειδή ήμασταν στο ίδιο ξενοδοχείο.

Τον είχα προσκαλέσει για δείπνο μαζί με τη σύζυγο και τα παιδιά του και περάσαμε μία πολύ όμορφη βραδιά.

Δείχνει εντός γηπέδου μία εικόνα που δεν συμβαδίζει με αυτήν που έχει έξω από αυτό. Ίσως είναι μία επιθυμία να τον δω στα γαλάζια παρά μία σκέψη, εξαρτάται από τον ίδιο.

Θα δούμε σε λίγους μήνες από τώρα", δήλωσε για την περίπτωση απόκτησης του "Ίμπρα" ο ιδιοκτήτης της Νάπολι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ντε Λαουρέντις σε Ινσίνιε: "Εάν δεν είσαι ευχαριστημένος στην Νάπολι, μπορείς να φύγεις"
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ