ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Γιουβέντους ο Ινσίνιε

Νάπολι: Νοκ-άουτ από το ντέρμπι με την Γιουβέντους ο Ινσίνιε
MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Στην αποκάλυψη πως ο Λορέντσο Ινσίνιε θα μείνει για τουλάχιστον 20 ημέρες εκτός δράσης και θα λείψει από το ντέρμπι με την Γιουβέντους έκανε ο μάνατζέρ του, που δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά στους επικριτές του Ιταλού διεθνούς φορ.

Άκρως εντυπωσιακό είναι το ξεκίνημα της Νάπολι στη φετινή Serie A, με την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο να μετράει 2 νίκες στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές: στην πρεμιέρα έφυγε με το τρίποντο από το "Ταρντίνι" επικρατώντας 2-0 της Πάρμα ενώ το απόγευμα της Κυριακής ισοπέδωσε με 6-0 την Τζένοα.

Μοναδικό μελανό σημείο για τους παρτενοπέι σε ένα ματς που έκαναν επίδειξη δύναμης και παρέδωσαν μαθήματα επιθετικού ποδοσφαίρου ήταν ο τραυματισμός του Λορέντσο Ινσίνιε που τον ανάγκασε να αποχωρήσει στο 22' και να δώσει τη θέση του στον Ελμάς, με τον μάνατζέρ του να αποκαλύπτει σε ραδιοφωνική του συνέντευξη πως ο παίκτης τέθηκε νοκ-άουτ για το ματς με την Γιουβέντους στις 4 Οκτωβρίου.

"Δεν έχουμε ακόμα νέα από τον Λορέντσο, θα χρειαστεί να περάσουν 48 ώρες για να μάθουμε το ακριβές μέγεθος του τραυματισμού καθώς οι βασικές εξετάσεις θα γίνουν την Τρίτη. Αν δεν έχουμε να κάνουμε με σοβαρό τραυματισμό, θα περάσουν 20 ημέρες και μετά θα μπορεί να επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους.

Napoli's  Lorenzo Insigne, celebrates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Parma and Napoli at the Ennio Tardini stadium in Parma Sunday, Sept. 20, 2020. (Massimo Paolone/LaPresse via AP)
Napoli's Lorenzo Insigne, celebrates after he scored his side's second goal during the Serie A soccer match between Parma and Napoli at the Ennio Tardini stadium in Parma Sunday, Sept. 20, 2020. (Massimo Paolone/LaPresse via AP) MASSIMO PAOLONE/LAPRESSE VIA AP

Το χειρότερο για αυτόν είναι πως θα χάσει το ματς με την Γιουβέντους και τα παιχνίδια που ακολουθούν για την εθνική Ιταλίας, κάτι που συνέβη και πέρυσι με αυτόν.

Είναι πολύ στενοχωρημένος και θυμωμένος επειδή δεν ήθελε να χάσει κάποιο ματς, ειδικά αυτό", τόνισε ο Βιτσέντζο Πιζακάνε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Radio Nuovo Punto", για να ξεσπάσει στη συνέχεια όταν έγινε λόγος για το 6-0 της Νάπολι που έγινε από τη στιγμή που ο Ινσίνιε ήταν εκτός αγώνα, τραυματίας.

"Μίσος για τον Λορέντσο; Είναι οπαδοί άλλων συλλόγων, όχι της Νάπολι. Είναι ψευτο-οπαδοί, ένας οπαδός της Νάπολι δεν μπορεί να έχει σκεφτεί πως η ομάδα βελτιώθηκε με την αποχώρηση του Λορέντζο. Είμαι χαρούμενος με τα πάρα πολλά μηνύματα υποστηρίξης που μου έφτασαν, και για αυτό θέλω να μιλήσω".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ