ΙΤΑΛΙΑ

Νάπολι: Έτοιμή για το κόλπο γκρόσο με Οσιμέν

Lille's Victor Osimhen reacts after scoring during his French League One soccer match between Lille and Brest at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Friday, Dec. 6, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Victor Osimhen reacts after scoring during his French League One soccer match between Lille and Brest at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Friday, Dec. 6, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Μία ανάσα από τη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της είναι η Νάπολι, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να είναι έτοιμος να καταθέσει το ποσό των 81.000.000 ευρώ για την απόκτηση του Βίκτορ Οσιμέν από την Λιλ.

Ο Βίκτορ Οσιμέν πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στην Λιλ μετά τη μεταγραφή του από την Σαρλερουά, έχοντας απολογισμό 13 γκολ σε 25 ματς πρωταθλήματος που τον έφεραν στην πρώτη θέση του πίνακα των σκόρερ για τους λιλουά (18 γκολ σε 38 ματς σε όλες τις διοργανώσεις), και τώρα είναι έτοιμος για το επόμενο βήμα.

Αυτό θα είναι -όπως όλα δείχνουν- στο Καμπιονάτο, με την Νάπολι να διαπραγματεύεται εδώ και καιρό την απόκτησή του από το γαλλικό σύλλογο και να εμφανίζεται πλέον μία ανάσα από το να τον κάνει δικό της.

Όπως αναφέρει η " Sportmediaset", η ομάδα των Μανωλά και Καρνέζη θα πραγματοποιήσει την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της, με τον Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να ανάβει το πράσινο φως για να εισρεύσουν 81.000.000 στα ταμεία της Λιλ, σχεδόν τα διπλάσια από τα 42.000.000 ευρώ που διατέθηκαν έναν χρόνο νωρίτερα για την απόκτηση του Ίρβινγκ Λοσάνο από την Αϊντχόφεν.

Lille's Victor Osimhen, left, reacts after scoring during his French League One soccer match between Lille and Brest at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Friday, Dec. 6, 2019. (AP Photo/Michel Spingler)
Lille's Victor Osimhen, left, reacts after scoring during his French League One soccer match between Lille and Brest at the Lille Metropole stadium, in Villeneuve d'Ascq, northern France, Friday, Dec. 6, 2019. (AP Photo/Michel Spingler) AP PHOTO/MICHEL SPINGLER

Ο Οσιμέν, ο οποίος μπορεί να παίξει είτε ως σέντερ φορ είτε στα άκρα της επίθεσης, φέρεται να αποδέχτηκε μέσα στις τελευταίες ώρες την πρόταση της Νάπολι, για συμβόλαιο που θα εκτοξεύσει τις ετήσιες αποδοχές του από τα 800.000 (τόσα κερδίζει στην Λιλ) στα 5.000.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ