ΙΤΑΛΙΑ

Μπολόνια: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, επιστροφή στις ατομικές προπονήσεις

Μπολόνια: Ύποπτο κρούσμα κορονοϊού, επιστροφή στις ατομικές προπονήσεις

Η Μπολόνια ανακοίνωσε πως υπάρχει υποψία ότι ένα μέλος της ομάδας είναι θετικό στον κορονοϊό και για αυτό θα επιστρέψει στις ατομικές προπονήσεις μέχρι να βγουν τα οριστικά αποτελέσματα.

Την παραμονή της κρίσιμης συνάντησης μεταξύ των ανθρώπων της ιταλικής ποδοσφαιρικής λίγκας με τον υπουργό Αθλητισμού της Ιταλίας, Βιτσέντσο Σπανταφόρα, όπου ενδέχεται να βγει λευκός καπνός για την επανεκκίνηση της Serie A, χτύπησε συναγερμός στην Μπολόνια.

Όπως έκανε γνωστό μέσω επίσημης ανακοίνωσης το απόγευμα της Τετάρτης η ομάδας της Εμίλια-Ρομάνια, υπάρχει υποψία για θετικό δείγμα σε κορονοϊό μεταξύ των μελών του τεχνικού επιτελείου του Σίνισα Μιχάιλοβιτς, γεγονός που αλλάζει το πρόγραμμα της ομάδας.

Οι ροσομπλού ανέφεραν στην επίσημη ιστοσελίδα τους πως εν αναμονή των οριστικών αποτελέσματων από τις εξετάσεις και για προληπτικούς λόγους, οι παίκτες θα κάνουν ατομικές προπονήσεις την Πέμπτη.

"Σε περίπτωση που υπάρχει επιβεβαίωση για θετικό κρούσμα σε κορονοϊό , η ομάδα της Μπολόνια θα τεθεί σε απομόνωση", τονίζεται χαρακτηριστικά στη σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ