ΙΤΑΛΙΑ

Μπολόνια: Ο Ντι Βάιο σνόμπαρε τον Ιμπραχίμοβιτς

Μπολόνια: Ο Ντι Βάιο σνόμπαρε τον Ιμπραχίμοβιτς
LAPRESSE VIA AP

Η Μπολόνια εμφανίστηκε ξαφνικά ως μία από τις υποψήφιες ομάδες που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Μάρκο Ντι Βάιο να κάνει όμως ένα "φάουλ" εις βάρος του Σουηδού επιθετικού.

Στο φινάλε του 2019 η η Μπολόνια ήταν η μία από τις τρεις ιταλικές ομάδες που φλέρταραν έντονα με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς, με τον Σουηδό επιθετικό να επιλέγει ωστόσο να συνεχίσει την καριέρα του στην Μίλαν μετά από το τέλος της θητείας του στο MLS με τους Λος Άντζελες Γκάλαξι (στο κόλπο ήταν και η Νάπολι).

Τώρα, αρκετούς μήνες μετά και αφού ο πλανήτης δέχτηκε ένα τεράστιο χτύπημα από τον φονικό κορονοϊό που πάγωσε τα πάντα για πάνω από δύο μήνες, ο "Ίμπρα" είναι και πάλι στο μεταγραφικό επίκεντρο και όλοι ψάχνουν να βρουν τον επόμενο σταθμό που θα είναι πιθανότατα και ο τελευταίος στην καριέρα του.

Μεταξύ των υποψηφίων είναι και πάλι η Μπολόνια, που έχει ως ατού την παρουσία του καλού φίλου του Σουηδού, Σίνισα Μιχάιλοβιτς, που είναι στον πάγκο της, όμως την Τρίτη (19/5) ένας από τους ανθρώπους που κινούν τα νήματα στο μεταγραφικό πεδίο για τους ροσομπλού θέλησε να αποδυναμώσει το χαρτί του 38χρονου φορ.

Μπολόνια: Ο Ντι Βάιο σνόμπαρε τον Ιμπραχίμοβιτς
AP PHOTO/LUIGI VASINI

"Δεν τον έχω δει σε ιδιαίτερα καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα ενώ υπάρχει και το οικονομικό που πρέπει να εξετάσουμε.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι στο μυαλό μας οι μεταγραφές και δεν υπάρχουν πολλά πράγματα να κοιτάξουμε", τόνισε ο Ιταλός παλαίμαχος στράικερ και νυν επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Μπολόνια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ