ΙΤΑΛΙΑ

Μπολόνια: Ανανέωσε ως το 2023 ο Μιχάιλοβιτς

Bologna coach Sinisa Mihajlovic celebrates at the end of Serie A soccer match between Bologna and Spal at the Dall'Ara stadium, in Bologna, Italy, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Marco Vasini)
Bologna coach Sinisa Mihajlovic celebrates at the end of Serie A soccer match between Bologna and Spal at the Dall'Ara stadium, in Bologna, Italy, Friday, Aug. 30, 2019. (AP Photo/Marco Vasini) AP PHOTO/MARCO VASINI

Η διοίκηση της Μπολόνια επιβράβευσε τον Σίνισα Μιχάιλοβιτς για την πολύ καλή παρουσία του στους ροσομπλού στον 1,5 χρόνο παρουσίας του, επεκτείνοντας το συμβόλαιό του ως το καλοκαίρι του 2023.

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς σόκαρε τον ποδοσφαιρικό πλανήτη όταν ανακοίνωσε επίσημα το καλοκαίρι του 2019 πως πάσχει από λευχαιμία και πως δίνει μάχη για τη ζωή του, ωστόσο απέδειξε όλο αυτό το διάστημα που ακολούθησε πως είναι πραγματικός μαχητής.

Η Μπολόνια τον στήριξε έμπρακτα, κρατώντας τον στον τιμόνι και εκείνος ανταπέδωσε την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό του έχοντάς την στην 10η θέση μετά από 26 αγωνιστικές, γεγονός που έφερε τις δύο πλευρές ακόμα πιο κοντά.

Έτσι, το απόγευμα της Τετάρτης (17/6), οι ροσομπλού ανακοίνωσαν επίσημα τη νέα συμφωνία τους με τον Σέρβο τεχνικό και έτσι αντί για το 2022 που προέβλεπε το μέχρι πρότινος συμβόλαιό του, θα είναι στην τεχνική ηγεσία της ομάδας ως το 2023.

"Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που μπορούμε να ανακοινώσουμε σήεμνρα την επέκταση του συμβολαίου του Σίνισα Μιχάιλοβιτς μέχρι το 2023. Πάντα μιλούσαμε με τον προπονητή μας για ένα σχέδιο δουλειάς που θα έχει ισχύ για τρία χρόνια.

Η ιδιαιτερότητα αυτής της σεζόν μας ώθησε να επεκτείνουμε τη συνεργασία μας μαζί του, όντας πεπεισμένοιπ ως ο Σίνισα θα μας επιτρέψει να πετύχουμε τους στόχους που έχουμε θέσει", δήλωσε ο πρόεδρος της Μπολόνια, Τζόι Σαπούτο, λίγο μετά την επίτευξη της συμφωνίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ