ΙΤΑΛΙΑ

Μίλαν - Τορίνο 4-2: Πρόκριση στην παράταση και ραντεβού στους "4" με Γιουβέντους

AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Zlatan Ibrahimovic, left, celebrates after scoring his side's fourth goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Μίλαν έριξε στο καναβάτσο την Τορίνο στην παράταση, επικρατώντας με 4-2 σε μονό προημιτελικό και πήρε το εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Γιουβεντους.

Σε ένα θεαματικό ματς που είχε έξι γκολ, ανατροπές και αμέτρητο σασπένς, η Μίλαν επιβλήθηκε 4-2 της Τορίνο στο Σαν Σίρο σε ματς που κρίθηκε στην παράταση και προκρίθηκε στους "4" του Coppa Italia όπου την περιμένει η Γιουβέντους.

Οι ροσονέρι προηγήθηκαν στο 12' με τον Μποναβεντούρα που εκμεταλλεύτηκε ασίστ του Ρέμπιτς και έδειχνε να παίρνει το πάνω χέρι στο ματς έχοντας και τον αέρα των τριών διαδοχικών νικών της στο πρωτάθλημα, όμως η Τορίνο έκανε την ολική ανατροπή.

Δράστης ο Μπρέμερ, με τον Βραζιλιάνο αμυντικό να ισοφαρίζει σε 1-1 στο 34' με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής και να κάνει το 2-1 για την γκρανάτα στο 74' με κεφαλιά, με τους παίκτες του Ματσάρι να αγγίζουν την πρόκριση ( λίγες ημέρες μετά το ταπεινωτικό 0-7 από την Αταλάντα στο πρωτάθλημα) αλλά να βλέπουν να τους γλιστράει μέσα από τα χέρια στο φινάλε.

AC Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring his side's second goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
AC Milan's Hakan Calhanoglu celebrates after scoring his side's second goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between AC Milan and Torino at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Tuesday, Jan. 28, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Και αυτό γιατί ο Τσαλχάνογλου ισοφάρισε με δυνατό δεξί σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής στο 91' (η μπάλα βρήκε και στον Τζιτζί) και οδήγησε το ματς στην παράταση, όπου εκεί οι ροσονέρι δεν ήταν διατεθειμένοι σε καμία περίπτωση να χάσουν την πρόκριση.

Ο Τσαλχάνογλου στο 106' χτύπησε ξανά, αυτή τη φορά με διαγώνιο σουτ με το αριστερό από το ύψος της μεγάλης περιοχής, για να κάνει το 3-2, ενώ το κερασάκι στην τούρτα το εβαλε ο Ιμπραχίμοβιτς, που δέχτηκε ασίστ από τον Λεάο μεσα στην περιοχή και εκτέλεσε με δεξί σουτ τον Σίριγκου, για να γράψει το τελικό 4-2 για την ομάδα του Στέφανο Πιόλι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κόμπι Μπράιαντ: Το συγκινητικό video της Μίλαν στα μάτριξ του Σαν Σίρο
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ