ΙΤΑΛΙΑ

Μαζί μέχρι το 2021 Νάπολι και Γκατούζο

Μαζί μέχρι το 2021 Νάπολι και Γκατούζο
CAFARO/LAPRESSE VIA AP

Λίγοι μόνο μήνες παρουσίας στο "Σαν Πάολο" ήταν αρκετοί για να πείσουν τον Τζενάρο Γκατούζο και την Νάπολι να ανανεώσουν τους όρκους πίστης τους για έναν χρόνο ακόμα.

Ο κορονοϊός ήρθε να διακόψει το έργο του Τζενάρο Γκατούζο στην Νάπολι λίγους μόλις μήνες αφότου ανέλαβε τη σκυτάλη από τον Κάρλο Αντσελότι, ωστόσο αυτά τα 15 ματς που πρόλαβε να τους καθοδηγήσει σε όλες τις διοργανώσεις ήταν αρκετά...

Όπως αναφέρει σε σημερινό της δημοσίευμα η "Gazzetta dello Sport", o Καλαβρέζος τεχνικός θα βρίσκεται στον πάγκο των παρτενοπέι όχι μόνο για τις εναπομείνασες αγωνίστικές της φετινής σεζόν αλλά και για την επόμενη, με τις δύο πλευρές να αποφασίζουν να πορευτούν μαζί τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο του 2021.

"Οι δύο πλευρές τα είχαν βρει στο ραντεβού που είχε γίνει στις 6 Μαρτίου", αναφέρει η εφημερίδα, η οποία υπογραμμίζει πως ο Γκατούζο αποφάσισε να μην κάνει χρήση της ρήτρας στο συμβόλαιό του, που του επέτρεπε να μείνει ελεύθερος στο τέλος της φετινής σεζόν.

Ο Γκατούζο είχε το δικαίωμα να το κάνει μέχρι τις 30 Απριλίου, κάτι όμως που δεν θα γίνει σύμφωνα με την Gds, η οποία υπογραμμίζει πως ο άλλοτε τεχνικός της Μίλαν θέλει να συνεχίσει το έργο του στον ιταλικό Νότο το οποίο ξεκίνησε τον περασμένο Ιανουάριο: όταν σε συνεργασία με τον αθλητικό διευθυντή Τζουντόλι έφερε στην Νάπολι τους Ντέμε, Λομπότκα και Πολιτάνο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ