ΙΤΑΛΙΑ

Μανωλάς: "Forza Napoli"

Μανωλάς: "Forza Napoli"

Έπειτα από έξι χρόνια στην Ιταλία, ο Κώστας Μανωλάς πανηγύρισε το πρώτο του τρόπαιο και το χάρηκε δεόντως, γράφοντας και το δικό του μήνυμα στο Instagram.

Δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά του για το πρώτο του τρόπαιο στην Ιταλία ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος έπειτα από έξι χρόνια στη γειτονική μας χώρα μπόρεσε ατάφερε να γευτεί το νέκταρ της επιτυχίας. Με τη Ρόμα δεν τα κατάφερε και αυτό συνέβη με τη Νάπολι, στην οποία πήρε μεταγραφή το περασμένο καλοκαίρι. Αν μη τι άλλο, θα αισθάνεται και δικαιωμένος για την επιλογή του.

Ο διεθνής σέντερ μπακ δεν μπόρεσε να αγωνιστεί στον ημιτελικό και τον τελικό λόγω τραυματισμού, εντούτοις το έζησε με μεγάλο πάθος από τον πάγκο, ενώ στην απονομη παρέλαβε το μετάλλιό του από τον πρόεδρο της "Γηραιάς Κυρίας", Αντρέα Ανιέλι.

"Ύστερα από έξι χρόνια στην Ιταλία, κατάφερα να σηκώσω ένα τρόπαιο. Είμαι πολύ χαρούμενος, ευχαριστώ όλους τους συμπαίκτες μου και το τεχνικό τιμ. Forza Napoli!!", έγραψε ο Έλληνας αμυντικός, ο οποίος πόζαρε και με το τρόπαιο στο "Ολίμπικο" της Ρώμης.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ