ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο: Το μήνυμα του μπόμπερ Ιμόμπιλε σε συμπαίκτες και... Κλοπ

Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Serie A soccer match between Lazio and Spal at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Lazio's Ciro Immobile celebrates after scoring his side's 3rd goal during a Serie A soccer match between Lazio and Spal at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 2, 2020. (AP Photo/Alessandra Tarantino) AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO

Ο Τσίρο Ιμόμπιλε έχει κάνει την Λάτσιο να ονειρεύεται ακόμα και πρωτάθλημα με τα γκολ του και θέλησε με αφορμή τα 30α γενέθλιά του να στείλει μήνυμα στους συμπαίκτες του αλλά και στον Γιούργκεν Κλοπ.

Η φετινή σεζόν είναι ιδιαίτερη για τον Τσίρο Ιμόμπιλε καθώς μετράει μέχρι στιγμής 26 γκολ σε 24 ματς της Serie A και 29 συνολικά σε 31 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, γεγονός που κάνει τα 30α γενέθλιά του την Πέμπτη (20/2) να φαντάζουν ονειρεμένα.

Ο ίδιος μάλιστα αισθάνεται τόση αγάπη από τους φανς των λατσιάλι ώστε να στείλει μήνυμα όπου κάνει λόγο για το όνειρό του να κατακτήσει το σκουντέτο με τους πρωτευουσιάνους ενώ αίσθηση έκανε το γεγονός πως έκανε και ειδική αναφορά στον Γιούργκεν Κλοπ για τα όμορφα λόγια που είχε πει για εκείνον.

"Είμαστε μία μεγάλη οικογένεια εδώ στην Λάτσιο, οπότε κάνουμε πάρτι όλοι μαζί. Έλαβα χιλιάδες μηνύματα στα social media από οπαδούς της Λάτσιο και όχι μόνο.

Αισθάνομαι την αγάπη τους, λυπάμαι που δεν μπορώ να απαντήσω ξεχωριστά στον καθένα τους, κάτι τέτοιο είναι αδύνατο.

Αρχίσαμε από τις προπονήσεις στην προετοιμασία με τόσα πολλά όνειρα, τώρα το διασκεδάζουμε. Είμαστε μία οικογένεια που κυνηγάει ένα όνειρο.

Lazio's Ciro Immobile, top, and Inter Milans goalkeeper Daniele Padelli fight for the ball during the Serie A soccer match between Lazio and inter Milan, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP)
Lazio's Ciro Immobile, top, and Inter Milans goalkeeper Daniele Padelli fight for the ball during the Serie A soccer match between Lazio and inter Milan, at Rome's Olympic stadium, Sunday, Feb. 16, 2020. (Alfredo Falcone/LaPresse via AP) ALFREDO FALCONE/LAPRESSE VIA AP

Αισθανόμαστε υπερήφανοι, αυτή είναι η κατάλληλη λέξη, για τον τρόπο που μιλάει ο κόσμος για την Λάτσιο. Αυτό δείχνει πως η σκληρή δουλειά ανταμείβεται", δήλωσε στο "Lazio Style Radio" ο πρώτος σκόρερ της Serie A, για να αναφέρει στη συνέχεια για τον Γιούργκεν Κλοπ:

"Όσον αφορά στον Κλοπ, χάρηκα που άκουσα τα ευγενικά λόγια του. Οι καριέρες μας συναντήθηκαν σε λάθος χρόνο στην Ντόρτμουντ και εύχομαι να μπορούσε να δουλέψει με τον πραγματικό Τσίρο.

Παρά το γεγονός αυτό, καταφέραμε να πάρουμε το Κύπελλο Γερμανίας. Είχα μία δύσκολη χρονιά στην Σεβίλλη, όμως πέρα από αυτό, ήμουν πάντα παραγωγικός στις ομάδες μου".

Το πόσο αγαπητός και δημοφιλής είναι πάντως ο Ιμόμπιλε μπορεί να το αντιληφθεί κανείς και από τις σπέσιαλ ευχές που του έδωσε η οικογένεια της Λάτσιο, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι, τον Ίλι Τάρε και όλους τους συμπαίκτες του να τραγουδούν για αυτόν με αφορμή τα τα 30α γενέθλιά του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Λάτσιο - Ίντερ 2-1: Έκανε την ανατροπή και πετάει για τον τίτλο
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ