ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο: Πανζουρλισμός στο Φορμέλο από 12.000 οπαδούς!

Λάτσιο: Πανζουρλισμός στο Φορμέλο από 12.000 οπαδούς!

Η κατάκτηση του Σούπερ Καπ κόντρα στην Γιουβέντους εκτόξευσε τον ενθουσιασμό των φίλων της Λάτσιο, με 12.000 άτομα να δημιουργούν εκρηκτική ατμόσφαιρα στην προπόνηση της Δευτέρας.

Η Λάτσιο είναι μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες που φιγουράρουν στον ευρωπαϊκό χάρτη το τελευταίο δίμηνο του 2019, με την ομάδα της αιώνιας πόλης να κλείνει τη χρονιά με οκτώ σερί νίκες στη Serie A (ρεκόρ στην ιστορία της) και να προσθέτει ως κερασάκι στην τούρτα την κατάκτηση του ιταλικού Σούπερ Καπ, όπου επιβλήθηκε 3-1 της Γιουβέντους στην Σαουδική Αραβία.

Όλα αυτά τα επιτεύγματα από τον Ιντζάγκι και τους παίκτες του ήταν λογικό να δημιουργήσουν ενθουσιασμό στους τιφόζι τους και αυτό φάνηκε με περίτρανο τρόπο την Δευτέρα, όπου η ομάδα έκανε την πρώτη της προπόνηση επί ιταλικού εδάφους μετά από τον τελικό του Σούπερ Καπ στο Ριάντ.

Όπως αναφέρει η "Corriere dello Sport", σχεδόν 12.000 άτομα βρέθηκαν στις εξέδρες του προπονητικού κέντρου των λατσιάλι στο Φορμέλο και δημιούργησαν μία εξαιρετική ατμόσφαιρα με τραγούδια και συνθήματα, με τον Σιμόνε Ιντζάγκι αλλά και τους Τσίρο Ιμόμπιλε και Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς να αποσπούν το περισσότερο χειροκρότημα.

Λάτσιο: Πανζουρλισμός στο Φορμέλο από 12.000 οπαδούς!

Ο ενθουσιασμός των οπαδών έγινε ακόμα μεγαλύτερος όταν εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο και το τρόπαιο του ιταλικού Σούπερ Καπ, με τον Στέφαν Ράντου να δηλώνει χαρακτηριστικά:

"Ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος αλλά τώρα όλες οι ομάδες θέλουν να νικήσουν την Λάτσιο, μία από τις πιο δυνατές ομάδες αυτού του πρωταθλήματος.

Χρειάζεται ταπεινότητα, είμαστε στα μισά της διαδρομής, αλλά έχουμε την ωριμότητα να κάνουμε το ποιοτικό άλμα. Καλή χρονιά και ελπίζουμε το 2020 να είναι φανταστικό για εμάς και όλους τους φίλους των λατσιάλι".

Σημειώνεται πως η Λάτσιο βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 3η θέση της βαθμολογίας της Serie A με 36 βαθμούς, έξι πόντους λιγότερους από τις Γιουβέντους και Ίντερ, έχοντας ματς λιγότερο, ενώ είναι η μοναδική που έχει κερδίσει φέτος την βέκια σινιόρα και μάλιστα δύο φορές με το ίδιο σκορ (3-1)!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ