ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο: Κοντά στον Αντρέας Περέιρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Manchester United's Andreas Pereira, front, duels for the ball with Derby's Morgan Whittaker during the FA Cup fifth round soccer match between Derby County and Manchester United at Pride Park in Derby, England, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Rui Vieira)
Manchester United's Andreas Pereira, front, duels for the ball with Derby's Morgan Whittaker during the FA Cup fifth round soccer match between Derby County and Manchester United at Pride Park in Derby, England, Thursday, March 5, 2020. (AP Photo/Rui Vieira) AP

Η Λάτσιο έχει φτάσει κοντά σε συμφωνία με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του 24χρονου μέσου Αντρέας Περέιρα με την μορφή δανεισμού.

Στον άξονα ενισχύεται η Λάτσιο, αφού βρίσκεται κοντά στην μεταγραφή του Αντρέας Περέιρα με την μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι αετοί είναι κοντά σε συμφωνία με τους κόκκινους διαβόλους, με το προφίλ του 24χρονου μέσου να ταιριάζει σε αυτά που ζητάει ο Ιντζάγκι. Μάλιστα, στο deal περιλαμβάνεται και οψιόν αγοράς, η οποία, όπως υποστηρίζουν τα αγγλικά ΜΜΕ, φτάνει τα 27 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Αντρέας Περέιρα αντιμετωπίζει αρκετό ανταγωνισμό στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, μετά και την άφιξη του Ντόνι Φαν Ντε Μπεκ.

Ο 24χρονος μέσος ανήκει στους κόκκινους διαβόλους από το 2012, όταν τον απέκτησαν από τα τμήματα υποδομών της Αϊντχόφεν. Ο Περέιρα έχει συμμετάσχει σε 75 παιχνίδια με την φανέλα της Γιουνάιτεντ.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ