ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο: Δίνει νέο τριετές συμβόλαιο σε Ιντζάγκι

Λάτσιο: Δίνει νέο τριετές συμβόλαιο σε Ιντζάγκι
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Σιμόνε Ιντζάγκι για να τον κρατήσει στο "Ολίμπικο" για άλλα τρία χρόνια είναι η Λάτσιο, σύμφωνα με το " Sky Sport Italia".

Ο Σιμόνε Ιντζάγκι βρίσκεται στην τεχνική καθοδήγηση της Λάτσιο από το καλοκαίρι του 2016 και σε αυτά τα τέσσερα χρόνια συνεργασίας των δύο πλευρών έχει κατακτήσει ήδη τρεις τίτλους: ένα Κύπελλο Ιταλίας και δύο Σούπερ Καπ.

Οι επιτυχίες αυτές άνοιξαν την όρεξη στους λατσιάλι που φέτος έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν επί ίσοις όροις το σκουντέτο από την Γιουβέντους και η διοίκηση του συλλόγου κάνει ό,τι μπορεί για να διασφαλίσει πως αυτές οι καλές ημέρες θα έχουν και συνέχεια.

Όπως αποκάλυψε η ιστοσελίδα " Sky Sport Italia", η ομάδα της ιταλικής πρωτεύουσας είναι έτοιμη να προσφέρει νέο τριετές συμβόλαιο στον Ιντζάγκι με βελτιωμένους οικονομικούς όρους σε σύγκριση με τα προηγούμενα.

Λάτσιο: Δίνει νέο τριετές συμβόλαιο σε Ιντζάγκι
AP PHOTO/ANDREW MEDICHINI

Υπενθυμίζεται πως η έλευση του κορονοϊού βρήκε την Λάτσιο στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στην Serie A έχοντας μόλις έναν πόντο λιγότερο από την πρωτοπόρο Γιουβέντους, με τους λατσιάλι να ευελπιστούν πως θα κυνηγήσουν μέχρι τέλους το πρωτάθλημα σε περίπτωση που επαναρχίσει η δράση στη γειτονική Ιταλία μέσα στο καλοκαίρι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ