ΙΤΑΛΙΑ

Λάτσιο: Δελεάζει τον Σίλβα με τριετές συμβόλαιο και Champions League

Manchester City's David Silva, left, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 15, 2020. (AP photo/Dave Thompson, Pool)
Manchester City's David Silva, left, celebrates after scoring the opening goal during the English Premier League soccer match between Manchester City and Bournemouth at the Ethiad Stadium in Manchester, England, Wednesday, July 15, 2020. (AP photo/Dave Thompson, Pool) AP PHOTO/DAVE THOMPSON, POOL

Η Λάτσιο πήρε το εισιτήριο για το νέο Champions League και σκοπεύει στην άμεση ενίσχυσή της, με την ιταλική ομάδα να ασκεί ασφυκτικό πρέσινγκ στον Νταβίντ Σίλβα προσφέροντάς του ένα δελεαστικό συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών.

Ο Νταβίντ Σίλβα έριξε τίτλους τέλους στην καριέρα του στην Μάντσεστερ Σίτι μετά από 10 χρόνια άκρως επιτυχημένης παρουσίας στο "Έτιχαντ" και πλέον γίνεται μάχη μεταξύ πολλών ομάδων για το ποια θα αποκτήσει τις υπηρεσίες του 34χρονου Ισπανού μέσου.

Εκείνη που έδρασε πάντως πιο γρήγορα από όλους είναι η Λάτσιο, με την ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι να φέρεται -σύμφωνα με το ρεπορτάζ των ιταλικών ΜΜΕ- να έχει καταθέσει πρόταση στον παίκτη, για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με ετήσιες απολαβές ύψους 4.000.000 ευρώ.

Δεν είναι πάντως τα χρήματα που προσφέρει η ομάδα της αιώνιας πόλης το μοναδικό κίνητρο για τον Σίλβα για να αποδεχτεί την πρόταση αυτή καθώς υπάρχει και αγωνιστικό κίνητρο, με τους λατσιάλι να του δίνουν τη δυνατότητα να αγωνιστεί τη νέα σεζόν τόσο στην Serie A όσο και στο Champions League.

Όσο για τους ανταγωνιστές των Ιταλών; Από την Ισπανία δύο είναι οι ομάδες που κυνηγούν τον έμπειρο μέσο, η Βαλένθια, στην οποία έκανε το όνομά του και από την οποία πήρε μεταγραφή στην Μάντσεστερ Σίτι το 2010, και η Μπέτις, ενώ εκτός Ευρώπης υπάρχει ενδιαφέρον από MLS (από την Ίντερ Μαϊάμι που έχει ιδιοκτήτη τον Ντέιβιντ Μπέκαμ) και Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα (η Αλ Σαντ που έχει για προπονητή τον Τσάβι).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ