ΙΤΑΛΙΑ

Κορονοϊός: Γιουβέντους και Ίντερ ακύρωσαν τις συνεντεύξεις πριν το ντέρμπι

Inter Milan's head coach Antonio Conte and Juventus' head coach Maurizio Sarri, left, prior to the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's head coach Antonio Conte and Juventus' head coach Maurizio Sarri, left, prior to the Serie A soccer match between Inter Milan and Juventus, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, Oct. 6, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το ντέρμπι της Γιουβέντους με την Ίντερ όχι μόνο θα διεξαχθεί χωρίς θεατές ελέω του κορονοϊού, αλλά ανάγκασε τις δύο ομάδες να πάρουν την απόφαση για την ακύρωση των συνεντεύξεων Τύπου.

Η Ιταλία προσπαθεί να πάρει μέτρα κατά της εξάπλωσης του κορονοϊού και όσον αφορά στον αθλητισμό, η απόφαση της κυβέρνησης είναι από εδώ και πέρα να διεξάγονται αγώνες χωρίς την παρουσία κόσμου, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο για τη δημόσια υγεία.

Το μέτρο αυτό εφαρμόστηκε την περασμένη Πέμπτη, με την Ίντερ να αντιμετωπίζει (και να αποκλείει) την Λουντογκόρετς σε αγώνα ρεβάνς για τους "32" του Europa League στο άδειο Μεάτσα, ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για αρκετά από τα παιχνίδια της 26ης αγωνιστικής, μεταξύ των οποίων και το Γιουβέντους - Ίντερ.

Οι δύο ομάδες θα συγκρουστούν το βράδυ της Κυριακής (1/3, 22:00) στο Τορίνο σε ένα ματς που ενδέχεται να κρίνει σε μεγάλο βαθμό τη μάχη του τίτλου, με την ιταλική κυβέρνηση να αποφασίζει τη διεξαγωγή του χωρίς την παρουσία θεατών και τις ομάδες να συμμορφώνονται απόλυτα χωρίς την παραμικρή διαμαρτυρία.

Inter Milan's head coach Antonio Conte gestures during an Europa League, round of 32, first leg, soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and Inter Milan at Huvepharma Arena in Razgrad, Bulgaria, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Vadim Ghirda)
Inter Milan's head coach Antonio Conte gestures during an Europa League, round of 32, first leg, soccer match between PFC Ludogorets Razgrad and Inter Milan at Huvepharma Arena in Razgrad, Bulgaria, Thursday, Feb. 20, 2020. (AP Photo/Vadim Ghirda) AP PHOTO/VADIM GHIRDA

Μάλιστα, όχι μόνο θα πραγματοποιηθεί το "Derby d'Italia" χωρίς κόσμο στις εξέδρες του "Allianz Stadium" αλλά δεν θα γίνουν και οι συνεντεύξεις Τύπου των δύο προπονητών την παραμονή του αγώνα (29/2).

Αυτό το ανακοίνωσαν επίσημα τόσο η Γιουβέντους όσον αφορά στη συνέντευξη του Μαουρίτσιο Σάρι στους εκπροσώπους του Τύπου, όσο και η Ίντερ (το ίδιο έκανε και η Μίλαν, με τον Στέφανο Πιόλι να μη δίνει συνέντευξη Τύπου ενόψει του εντός έδρας αγώνα με την Τζένοα), με τους νερατζούρι να κάνουν γνωστό πως ο Αντόνιο Κόντε θα παραχωρήσει συνέντευξη στο επίσημο κανάλι του συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Κορονοϊός: Προπονείται μόνος του παίκτης της Τζένοα
Ίντερ - Λουντογκόρετς: Εκτός Μεάτσα και οι δημοσιογράφοι λόγω του κορονοϊού
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ