ΙΤΑΛΙΑ

Κατέβηκε με επτά παίκτες στο ματς και έχανε 16-0 στο ημίχρονο!

Κατέβηκε με επτά παίκτες στο ματς και έχανε 16-0 στο ημίχρονο!

Απίστευτο σκηνικό έλαβε χώρα σε αγώνα της τρίτης κατηγορίας της Ιταλίας, με ομάδα να παρατάσσεται με μόλις επτά ποδοσφαιριστές στον αγωνιστικό χώρο και να δέχεται 16 τέρματα στα πρώτα 45 λεπτά (VIDEO).

Ο αγώνας μεταξύ της Κούνεο και της Προ Πιατσέντσα για τον 1ο όμιλο της Serie C μπήκε στο βιβλίο της ιστορίας του ιταλικού ποδοσφαίρου. Δυστυχώς όχι για κάποιο ρεκόρ ή όμορφο γκολ αλλά για ένα σκηνικό που δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν άνθρωπο που αγαπάει την ασπρόμαυρη στρογγυλή Θεά, με τη μία από τις δύο ομάδες να εμφανίζεται σε κατάσταση αποσύνθεσης και να.. διαλύεται αγωνιστικά.

Οι φιλοξενούμενοι της Προ Πιατσέντσα παρατάχτηκαν με 7 παίκτες στον αγωνιστικό χώρο από τη στιγμή που δεν μπορούσαν καν να συμπληρώσουν 11άδα, με τους παίκτες τους να είναι όλοι ηλικίας 16 με 19 ετών, ενώ αγωνίστηκαν χωρίς να έχουν προπονητή να τους καθοδηγεί από τον πάγκο.

Το θέαμα της λειψής ομάδας ήταν θλιβερό, με τους γηπεδούχους της Κούνεο να κάνουν πάντως κανονικά τη δουλειά τους αδιαφορώντας για τα προβλήματα των αντιπάλων και να κάνουν περίπατο στο χορτάρι, με το σκορ να είναι 6-0 από το 16' και να φτάνει στο 16-0 στο φινάλε του πρώτου ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες της Κουν άφησαν το πόδι από το γκάζι, με αποτέλεσμα το σκορ να μην πάρει ιστορικές διαστάσεις και να περιοριστεί στο... 20-0! Πρόσωπο του αγώνα ο Χίτσαμ Κάνις, με τον επιθετικό της Κούνεο (ανήκει στην Νοβάρα) να σκοράρει έξι φορές μέσα σε 28 λεπτά και να γίνεται ο παίκτης που έχει πετύχει τα περισσότερα γκολ σε έναν αγώνα στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ