ΙΤΑΛΙΑ

Κασάνο: "Στον Κόντε δεν αρέσουν οι ποιοτικοί παίκτες"

Κασάνο: "Στον Κόντε δεν αρέσουν οι ποιοτικοί παίκτες"
AP PHOTO/LUCA BRUNO

Αυστηρή κριτική στον Αντόνιο Κόντε για τον τρόπο που διαχειρίζεται το ρόστερ της Ίντερ έκανε ο Αντόνιο Κασάνο, με τον παλαίμαχο στράικερ να κάνει μάλιστα και προβλέψεις για τις 4 πρώτες ομάδες στο νέο Καμπιονάτο.

Ο Αντόνιο Κασάνο ήταν επαναστάτης εντός γηπέδου και το ίδιο είναι και τώρα που έχει κρεμάσει τα παπούτσια του, με τον 38χρονο άλλοτε φορ να αντιπαθεί τις διπλωματικές δηλώσεις και να μη διστάζει να συγκρουστεί με ανθρώπους του calcio.

Αυτή τη φορά στο στόχαστρο του "Φανταντόνιο" βρέθηκε ο Αντόνιο Κόντε, με τον παλαίμαχο στράικερ να επικρίνει τον τεχνικό της Ίντερ για την μη αξιοποίηση του Κρίστιαν Έρικσεν.

"Η Ίντερ ήταν κοντά στην Γιουβέντους και πέρυσι, εκείνη έχασε το σκουντέτο. Το πρόβλημα είναι πως υπάρχουν πάρα πολλοί παίκτες που δεν αρέσουν στον Κόντε, όπως για παράδειγμα ο Έρικσεν.

Είναι τρέλα που δεν τον βάζει να παίζει. Τον ήθελαν Ρεάλ και Μπαρτσελονα, έκανε φανταστικά πράγματα στην Αγγλία και δεν μπορώ να διανοηθώ πως σε μία μεσαία γραμμή πολύ νορμάλ της Ίντερ, δεν μπορεί να βρει χώρο.

Κάτι δεν ταιριάζει. Όταν ο Κόντε είχε πάει στην Γιουβέντους, δεν ήθελε ούτε τον Πίρλο, με τον Αντρέα να είναι όμως καθοριστικός σε κάθε πρωτάθλημα που πήρε η Γιουβέντους με αυτόν στο ρόστερ. Δεν αρέσουν στον Κόντε οι παίκτες που έχουν ποιότητα", τόνισε ο Κασάνο, και συνέχισε στο ίδιο επιθετικό ύφος:

"Ο Καντέ είναι εκπληκτικός στο να τρέχει και να δίνει μάχες στο κέντρο, αλλά έχει λίγη ποιότητα. Το αντίθετο του Έρικσεν. Αυτοί είναι οι παίκτες που αρέσουν στον Κόντε. Βλέπεις τον Βιδάλ που είναι παίκτης πρωταθλητής, αλλά εγώ δεν βλέπω άλλους πρωταθλητές στην Ίντερ".

Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini)
Sampdoria's Antonio Cassano celebrates after scoring a goal during a Serie A soccer match between Sampdoria and Juventus Milan, in Genoa, Italy, Sunday, Jan. 10, 2016. (AP Photo/Carlo Baroncini) AP PHOTO/CARLO BARONCINI

Γιουβέντους στο ξεκίνημα της προπονητικής του καριέρας: "Ο Πίρλο δεν είναι στοίχημα, ήταν θεαματικός για 25 χρόνια στα γήπεδα.

Θα πρέπει να βρει τη σωστή χημεία αλλά ξέρει πώς να δίνει κίνητρα στους άλλους, το έκανε από την εποχή ήταν ποδοσφαιριστής. Ο Πίρλο ήταν ένα φαινόμενο και τώρα είναι τυχερός που θα οδηγεί πλέον μία Ferrari".

Kληθείς στην ίδια συνέντευξη να μοιραστεί με τον κόσμο τις εκτιμήσεις του για τη μάχη του πρωταθλήματος, ο Κασάνο είπε: "Η Γιουβέντους έχει δύο ομάδες και αρχίζει με πλεονέκτημα, ακολουθεί η Ίντερ.

Για το Champions League είναι σίγουρη η Αταλάντα και έχει έναν υπέροχο παίκτη όπως ο Ίλιτσιτς. Μιλούν πάντα για τον Ντιμπάλα αλλά πραγματικός πρωταθλητής είναι ο Ίλιτσιτς. Πήρε μία νορμάλ ομάδα και την πήγε ψηλά στην Ευρώπη.

Τέταρτη βλέπω την Λάτσιο επειδή είναι δεμένη ως ομάδα. Η Μίλαν; Έχει μόνο ένα φαινόμενο, τον Ιμπραχίμοβιτς, μετά όμως";

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ