ΙΤΑΛΙΑ

Κάλιαρι: Θέλει την επιστροφή του Ναϊνγκολάν

Fiorentina's Dusan Vlahovic controls the ball while under pressure from Cagliari's Radja Nainggolan during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Wednesday, July 8, 2020. (Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP)
Fiorentina's Dusan Vlahovic controls the ball while under pressure from Cagliari's Radja Nainggolan during a Serie A soccer match at the Artemio Franchi stadium in Florence, Italy, Wednesday, July 8, 2020. (Jennifer Lorenzini/LaPresse via AP) AP

Ο Ράτζα Ναϊνγκολάν μετά την επιστροφή του στην Ίντερ από τον δανεισμό στην Κάλιαρι είναι έτοιμος να ταξιδέψει ξανά στην Σαρδηνία, αφού οι ροσομπλού θέλουν να τον κάνουν δικό τους.

Την σεζόν 2019/2020 ο Ράτζα Ναϊνγκολάν αγωνίστηκε ως δανεικός στην Κάλιαρι από την Ίντερ, καθώς ήθελε να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα του, η οποία έπασχε από καρκίνο, τον οποίο ξεπέρασε.

Ο 32χρονος μέσος επέστρεψε στην Ίντερ το καλοκαίρι, ωστόσο, δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα μείνει εκεί. Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Νικολό Σίρα, ο Ναϊνγκολάν είναι έτοιμος να επιστρέψει στην Σαρδηνία. Όμως, αυτή την φορά οι ροσομπλού θα χρειαστεί να πληρώσουν.

Συγκεκριμένα, οι νερατζούρι θέλουν συνολικά 12 εκατομμύρια ευρώ, τρία εκατομμύρια για τον δανεισμό του και άλλα εννέα εκατομμύρια για την υποχρεωτική αγορά του. Όσο, για το συμβόλαιο του Ναϊνγκολάν, πρόκειται να υπογράψει για τέσσερα χρόνια.

Η Κάλιαρι, η οποία βρίσκεται κοντά και στην απόκτησή του Ντιέγκο Γοδίν, φαίνεται ότι κινείται δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ