ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ: Τρελά λεφτά στα ταμεία της από το sold out με Μίλαν

Inter Milan's Romelu Lukaku, front, fights for the ball with AC Milan's Alessio Romagnoli during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept.21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Romelu Lukaku, front, fights for the ball with AC Milan's Alessio Romagnoli during a Serie A soccer match between AC Milan and Inter Milan, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Saturday, Sept.21, 2019. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Το Ίντερ - Μίλαν το βράδυ της Κυριακής θα διεξαχθεί σε ένα κατάμεστο "Μεάτσα", γεγονός που θα φέρει γύρω στα 5.500.000 ευρώ στα ταμεία των νερατζούρι που είναι τυπικά γηπεδούχοι.

Καρφίτσα δεν θα πέφτει το βράδυ της Κυριακής στο "Μεάτσα" όπου είναι προγραμματισμένο να γίνει το "Derby della Madonnina" στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Serie A, με την "Corriere dello Sport" να αναφέρει σε δημοσίευμά της πως η Ίντερ αναμένεται να βάλει στα ταμεία της ένα ποσό γύρω στα 5.500.000 ευρώ από τον αγώνα με τη συμπολίτισσα Μίλαν.

Όσον αφορά στα χρήματα δεν θα έχουμε ρεκόρ εισπράξεων όσον αφορά σε ντέρμπι μεταξύ των δύο ομάδων, ωστόσο θα είναι το δεύτερο στη σχετική κλίμακα, με το ρεκόρ εισόδων σε ντέρμπι της Μίλαν με την Ίντερ να είναι τα 5.800.000 ευρώ που συγκεντρώθηκαν από το ματς της 17ης Μαρτίου 2019 όταν ήταν τυπικά γηπεδούχος η Μίλαν.

Συνολικά, το επικείμενο ντέρμπι θα βρεθεί στην 4η θέση του πίνακα με τις περισσότερες εισπράξεις σε αγώνα της Serie A, καθώς στην κορυφή παραμένει το Ίντερ - Γιουβέντους από τις 6 Οκτωβρίου 2019 με 6.600.000 ευρώ ενώ στην 3η θέση συναντάμε το Ίντερ - Γιουβέντους της 27ης Απριλίου 2019 με εισπράξεις ύψους 5.590.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Μίλαν: Ο Ιμπραχίμοβιτς βρυχάται στην Ίντερ
Λουκακού: "Ο Ιμπραχίμοβιτς είναι πρωταθλητής"
To ταξίδι του Λουκακού: Από τη φτώχεια στη δόξα της Ίντερ
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ