ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ - Νάπολι 0-1: Ο Ρουίθ άλωσε το "Μεάτσα" με γκολάρα

Napoli's Fabian Ruiz celebrates after he scores the opening goal during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni)
Napoli's Fabian Ruiz celebrates after he scores the opening goal during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Antonio Calanni) AP PHOTO/ANTONIO CALANNI

Η Νάπολι νίκησε 1-0 την Ίντερ στο "Μεάτσα" με γκολ του Φαμπιάν Ρουίθ στο 57' και πήρε προβάδισμα πρόκρισης για τον τελικό του Coppa Italia ενόψει της ρεβάνς των δύο ομάδων στο Σαν Πάολο (VIDEO).

Η Ίντερ παρατάχτηκε στον πρώτο ημιτελικό του Coppa Italia με τον αέρα της ομάδας που είχε επιβληθεί 4-2 της Μίλαν με ανατροπή και είχε πατήσει στην κορυφή της Serie A, ενώ στον αντίποδα η Νάπολι εμφανίστηκε στο χορτάρι του "Μεάτσα" έχοντας γνωρίσει οδυνηρή εντός έδρας ήττα με 3-2 από την Λέτσε.

Τα προγνωστικά έχριζαν τους γηπεδούχους Μιλανέζους ως φαβορί που είχαν μάλιστα δίδυμο στη γραμμή κρούσης τους Λουκακού και Μαρτίνες, όμως το φινάλε βρήκε την ομάδα του Κώστα Μανωλά (βασικός, αγωνίστηκε σε όλο το ματς) να φεύγει με το χαμόγελο στα χείλη.

Napoli's Kostas Manolas, left, tackles Inter Milan's Lautaro Martinez during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Napoli's Kostas Manolas, left, tackles Inter Milan's Lautaro Martinez during an Italian Cup soccer match between Inter Milan and Napoli at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Feb. 12, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP PHOTO/LUCA BRUNO

Και αυτό γιατί όχι μονο κράτησε ανέπαφη την εστία της απέναντι στην Ίντερ, από την οποία είχε γνωρίσει την ήττα στην Νάπολη με 3-1 στο πρωτάθλημα (6/1), αλλά και επειδή κατέκτησε τη νίκη!

Σκορ 1-0 για την ομάδα του Τζενάρο Γκατούζο, με τον Φαμπιάν Ρουίθ να της χαρίζει τη νίκη με άπιαστο σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής στο 57' από τη στιγμή που άντεξε στο τελευταίο ημίωρο την επίθεση της Ίντερ, που είχε καλές ευκαιρίες με τους Έρικσεν (δοκάρι) και Λουκακού.

Σημειώνεται πως ο αγώνας ρεβάνς των δύο ομάδων είναι προγραμματισμένος για τις 5 Μαρτίου στο "Σαν Πάολο" ενώ το βράδυ της Πέμπτης (13/2) θα διεξαχθεί ο πρώτος αγώνας στο έτερο ζευγάρι των ημιτελικών μεταξύ της Μίλαν και της Γιουβέντους.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ COPPA ITALIA:

Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου

Ίντερ - Νάπολι 0-1 (57' Φαμπιάν Ρουίθ)

Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου

Μίλαν - Γιουβέντους (21:45)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ίντερ - Μίλαν 4-2: Ανατροπή για όσκαρ και κορυφή για τους νερατζούρι
TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ