ΙΤΑΛΙΑ

Ίντερ - Φιορεντίνα 2-1: Στους "4" οι νερατζούρι με αποθέωση Έρικσεν

Inter Milan's Nicolo Barella, top, celebrates with his teammates after he scored his side's second goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Nicolo Barella, top, celebrates with his teammates after he scored his side's second goal during an Italian Cup quarter finals soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Η Ίντερ επικράτησε με 2-1 κόντρα στην Φιορεντίνα και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας όπου θα αντιμετωπίσει την Νάπολι. Μπήκε ως αλλαγή και αποθεώθηκε ο Έρικσεν.

Στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλία προκρίθηκε η Ίντερ. Οι νερατζούρι επικράτησαν με 2-1 κόντρα στην Φιορεντίνα και πέρασαν στους "4" όπου και θα αντιμετωπίσουν την Νάπολι η οποία είχε αποκλείσει την Λάτσιο.

Οι καλές στιγμές στο πρώτο ημίχρονο ήταν ελάχιστες. Για την ακρίβεια η πιο αξιόλογη ήταν ένα σουτ του Βεσίνο που μπλόκαρε εύκολα ο Τερατσιάνο.

Λίγο πριν το τελευταίο σφύργιμα για το πρώτο ημίχρονο η Ίντερ ήταν εκείνη που άνοιξε το σκορ. Στο 44' ο Καντρέβα έπειτα από λάθος στην άμυνα των βιόλα άνοιξε το σκορ. Ο Λαουτάρο μονομάχησε με τον Τσεκερίνι, η μπάλα στρώθηκε στον Καντρέβα κι εκείνος από κοντά σκοράρε.

Με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η Ίντερ είχε δύο καλές ευκαιρίες με τον Λαουτάρο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση. Έφτασε ακόμα πιο κοντά στο γκολ με κεφαλιά του Βεσίνο στο 58' την οποία έδιωξε εντυπωσιακά ο Τερατσιάνο, αλλά η Φιορεντίνα ήταν εκείνη που κατάφερε και έφερε το ματς στο 60' με τον Κάσερες. Ο Πούλγκαρ εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Ουρουγουανός με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Χαντάνοβιτς.

Inter Milan's Christian Eriksen , left, and Fiorentina's Erick Pulgar fight for the ball during an Italian Cup quarter finals soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Luca Bruno)
Inter Milan's Christian Eriksen , left, and Fiorentina's Erick Pulgar fight for the ball during an Italian Cup quarter finals soccer match between Inter Milan and Fiorentina at the San Siro stadium, in Milan, Italy, Wednesday, Jan. 29, 2020. (AP Photo/Luca Bruno) AP

Οι βιόλα έφτασαν κοντά και στο 1-2 στο 64' με τον Χαντόνοβιτς να νικά σε τετ α τετ τον Βλάχοβιτς. Στο 66' ο Κόντε έριξε στο ματς τον Έρικσεν με τον Δανό μέσο να αποθεώνεται. Μάλιστα, αποδείχτηκε γουρλής αφού ένα λεπτό αργότερα η Ίντερ σκόραρε. Ο Μπαρέλα με σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Τερατσιάνο και διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 67'.

Στο υπόλοιπο του αγώνα η Ίντερ κράτησε το 2-1 και έφτασε στη μεγάλη πρόκριση.

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΙΤΑΛΙΑΣ

Τρίτη 21/01

Νάπολι - Λάτσιο 1-0 (2' Ινσίνιε)

Τετάρτη 22/01

Γιουβέντους - Ρόμα 3-1 (26' Ρονάλντο, 38' Μπεντανκούρ, 45+2' Μπονούτσι / 50' αυτ. Μπουφόν)

Τρίτη 29/01

Μίλαν - Τορίνο 4-2 παρ (2-2 κ.δ.) (12' Μποναβεντούρα, 90+1', 106' Τσαλχάνογλου, 109' Ιμπραχίμοβιτς / 34', 71' Μπρέμερ)

Τετάρτη 30/01

Ίντερ - Φιορεντίνα 2-1 (44' Καντρέβα, 67' Μπαρέλα / 60' Κάθερες)

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΤΩΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΩΝ

Νάπολι - Ίντερ

Γιουβέντους - Μίλαν

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ