ΙΤΑΛΙΑ

Ινσίνιε: "Ελπίζω να μην πάει στην Γιουβέντους ο Σάρι"

Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group C, soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Francois Mori)
Napoli's Lorenzo Insigne celebrates after scoring his side's opening goal during the Champions League, group C, soccer match between Paris Saint Germain and Napoli at the Parc des Princes stadium in Paris, Wednesday, Oct. 24, 2018. (AP Photo/Francois Mori) AP PHOTO/FRANCOIS MORI

Ο Λορέντσο Ινσίνιε εξέφρασε την ευχή του να αλλάξει γνώμη ο Μαουρίτσιο Σάρι και να μην αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Γιουβέντους για να μην προδώσει τους φίλους της Νάπολι.

Ο Μαουρίτσιο Σάρι φλερτάρει για πάνω από μία εβδομάδα με τον πάγκο της Γιουβέντους (για χάρη του άλλωστε φέρεται να έκανε ο Αντρέα Ανιέλι το ταξίδι στο Μπακού για να δει διά ζώσης τον τελικό του Europa League της Τσέλσι με την Άρσεναλ) και αυτό δεν αρέσει καθόλου στα "παιδιά του".

Όπου παιδιά, βάλτε δίπλα τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους έφαγε ψωμί και αλάτι στην Νάπολι για μία τριετία (2015-2018), καθώς μετά τον Ζορζίνιο που έκανε λόγο για προδοσία προς τους "παρτενοπέι", ήταν η σειρά του Λορέντσο Ινσίνιε να πάρει θέση.

"Ο Σάρι για εμάς τους παίκτες της Νάπολι για τους Ναπολιτάνους οπαδούς έκανε πάντα πάρα πολλά, είναι όμως επαγγελματίας. Εάν πάει στην Γιουβέντους δεν θα μου αρέσει αλλά δεν μπορώ να τον επικρίνω επειδή έδωσε τα πάντα σε εμάς ενώ και για μένα έκανε πάρα πολλά.

Είναι σκληρό να φανταστώ σε εκείνο τον πάγκο. Ξέρω πώς οι Ναπολιτάνοι ζουν αυτή την κατάσταση. Δεν είναι επίσημο ακόμα.Εάν θα είναι προδοσία η μετακίνησή του στην Γιουβέντους; Για τους Ναπολιτάνους σίγουρα.

Θέλει να επιστρέψει στην Ιταλία αλλα ελπίζω να αλλάξει γνώμη", δήλωσε ο βραχύσωμος επιθετικός στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου που έδωσε ενόψει του αγώνας της Ιταλίας με την Ελλάδα στο ΟΑΚΑ, για να προσθέσει:

"Το να κάνεις μία ωραία σεζόν και να μην κερδίζεις τίποτα σε ενοχλεί πάντα. Θέλουμε να νικήσουμε επειδή ερχόμαστε πάντα δεύτεροι, ακόμα και στο Champions League χάσαμε για λίγο την πρόκριση στα νοκ-άουτ ματς.

Θα πρέπει να κάνουμε κάτι παραπάνω για να κατακτήσουμε τρόπαια. Δεν ζηλεύω τον Ζορζίνιο που πήγε στην Τσέλσι και πήρε το Europa League. Το αξίζει, έδωσε πολλά στην Νάπολι μαζί με τον Σάρι. Έδωσα τα συγχαρητήριά μου και στον προπονητή".

Όσον αφορά δε και στο ματς κόντρα στην Εθνική Ελλάδας για τα προκριματικά του Euro 2020, ο Ινσίνιε υπογράμμισε: "Μελετάμε την Ελλάδα, δεν θα είναι εύκολο το ματς. Θα πρέπει να μπούμε αποφασιστικά, δυναμικά και να επιβάλλουμε το ρυθμό μας από τα πρώτα λεπτά.

Είμαστε μία πολύ τεχνική ομάδα και πρέπει να εκμεταλλευτούμε τις αρετές μας μεταξύ των γραμμών".

Photo Credits: AP Photo/Francois Mori

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ