ΙΤΑΛΙΑ

Ιμόμπιλε: "Όταν μιλάτε για εμένα, να πλένετε το στόμα σας"

Ιμόμπιλε: "Όταν μιλάτε για εμένα, να πλένετε το στόμα σας"

Το πρωτοδικείο της Ουέσκα συνέδεσε τον Τσίρο Ιμόμπιλε με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς για στοιχηματικό όφελος και ξέπλυμα χρήματος. Ο Ιταλός πέρασε στην αντεπίθεση.

Δύο εβδομάδες μετά την αποκάλυψή του, το σκάνδαλο με τη σύσταση εγκληματικής οργάνωσης που έστηνε ποδοσφαιρικά ματς για στοιχηματικό όφελος και ξέπλυμα χρήματος όχι μόνο συνεχίζει να ταλανίζει την Ισπανία, αλλά επεκτείνεται και σε άλλες χώρες.

Η Επιχείρηση Οίκος ( έλαβε ελληνικό όνομα από τις ισπανικές Αρχές λόγω του Ραούλ Μπράβο), ως εγκέφαλοι της οποίας κατηγορούνται ο πρώην μπακ των Ολυμπιακού, Βέροιας και Άρη με τον πρώην συμπαίκτη του στην ακαδημία της Ρεάλ, Κάρλος Αράντα, φαίνεται έβγαλε "λαβράκι" και στην Ιταλία. Σύμφωνα με το Πρωτοδικείο της Ουέσκα εξετάζεται σύνδεση του 29χρονου διεθνή Ιταλού φορ της Λάτσιο, Τσίρο Ιμόμπιλε, ο οποίος μία μέρα μετά τα ρεπορτάζ πέρασε στην αντεπίθεση.

"Να μου κάνετε κριτική ως ποδοσφαιριστή, αλλά να πλένετε το στόμα σας όταν αναφέρεστε σε εμένα ως άνδρα. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να δράσεις και όχι να κοιμηθείς. Υπάρχουν στιγμές που πρέπει να φωνάξεις ποιος είσαι και να μην αφήσεις τους άλλους να να λένε ποιος είσαι...", έγραψε ο Ιμόμπιλε στο instagram.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ