ΙΤΑΛΙΑ

Ιγκουαΐν όπως Καβάνι

Ιγκουαΐν όπως Καβάνι

Ο Μιγκέλ Άνχελ Μπρίτος δήλωσε πως ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν μπορεί να φτάσει τα γκολ του Έντινσον Καβάνι, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύ καλό ξεκίνημα της Νάπολι.

Μπορεί ο Έντινσον Καβάνι για μία τριετία να ήταν το πρώτο βιολί της Νάπολι και να σκόραρε με εντυπωσιακή συχνότητα, όμως, ο Μιγκέλ Άνχελ Μπρίτος περιμένει από τον Γκονσάλο Ιγκουαΐν ακριβώς τα ίδια.

Ο Αργεντινός πέτυχε το πρώτο του τέρμα για τους "παρτενοπέι" κόντρα στην Κιέβο και ο Ουρουγουανός αμυντικός άφησε να εννοηθεί μέσω του "Radio Kiss Kiss" πως η συνέχεια θα είναι ακόμα καλύτερη.

"Ακόμα δεν είναι στην καλύτερη δυνατή κατάσταση, αλλά έχει ήδη αρχίσει να κάνει εξαιρετικά πράγματα. Πιστεύω πως θα μπορούσε να σκοράρει όσο και ο Καβάνι. Είναι πολύ δυνατός".

Από εκεί και πέρα, σχολίασε για τη Νάπολι: "Αρχίσαμε καλά, αλλά ακόμα θα πρέπει να ωριμάσουμε για να προσαρμοστούμε στις αλλαγές που θέλει από εμάς ο Μπενίτεθ. Επίσης, θα πρέπει να βελτιώσουμε την άμυνά μας. Δουλεύουμε σε αυτό και βλέπω πως το πρωτάθλημα θα είναι πολύ ισορροπημένο φέτος. Υπάρχουν αρκετές ομάδες που μπορούν να φτάσουν ψηλά, επομένως, θα είναι δύσκολο. Ωστόσο, θα πρέπει να είμαστε στην κορυφή φέτος".

TAGS ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ